Helsekostbutikker: Her er de 9 bedste

Helse er noget, vi danskere i den grad har fået øjnene op for. Det har resulteret i, at mange helsekostbutikker er blevet til. Men hvilke er de bedste, og hvad de tilbyder de hver især?

De bedste helsekostbutikker 

I artiklen her giver vi dig et overblik over nogle af de bedste helsekostbutikker i Danmark, og hvad du kan forvente at finde hos dem. 

Helsegrossisten.dk

Helsekostbutikker: Her er de 9 bedste - helsekostbutikker helsegrossisten

Helsegrossisten er en af Danmarks ældste online helse- og skønhedsbutik, som blev etableret i 1999.

⭐ På Trustpilot score de “Fremragende” med 4.9/5 stjerner, hvilket er baseret på over 3.000 tilfredse kundeanmeldelser, hvilket også er grunden til at de får vores top placering her på listen.

Hos Helsegrossisten er kundernes sundhed og velvære i fokus, og derfor er produkterne omhyggeligt udvalgt med fokus på kvalitet og naturlige ingredienser uden unødvendige tilsætningsstoffer.

Helsegrossisten kan tilbyde et stort udvalg af populære varer og et bredere sortiment end de fysiske butikker, takket være deres online platform og bæredygtige leverandører.

Helsegrossisten er kendt for deres gode kunderelationer, brugervenlige webshop og hurtige levering.

Helsam.dk

Helsekostbutikker - helsam

Hos Helsam.dk, der er en af de helt populære helsekostbutikker på nettet, kan du finde mad og drikke, sundhedsprodukter, personlig pleje, skønhed og produkter til mor og barn. Skulle du mangle en duft eller bekæmpelse til insekter, kan du også få det hos Helsam.

Sortimentet omfatter derfor alt lige fra vitaminer og mineraler til homøpatiske produkter og naturlægemidler. Du burde derfor kunne finde det, du har brug for hos Helsam.dk. 

Apopro.dk 

Helsekostbutikker - Apopro

Apopro.dk er trods sit navn også en helsekost-relateret butik. Her finder du nemlig også gode kosttilskud og vitaminer, ligesom du kan finde alverdens ting til personlig pleje.

Mor og barn er heller ikke glemt, da du kan købe produkter til graviditeten og plejeprodukter, til når guldklumpen er kommet til verden. Endeligt er det også her muligt at købe håndkøbsmedicin til alt lige fra allergikere og mave og tarm til rygestop og huden. 

Med24.dk

Helsekostbutikker - med24

Hos Med24.dk finder man produkter, der understøtter en sund hverdag. De har mere end hele 18.000 produkter inden for hudpleje, kosttilskud, medicin og medicare. Men, de har også produkter, der hjælper til kæledyrets sundhed, da de tilbyder alt lige fra loppemidler til hundetandpasta.

Vil du gerne have nogle specialvarer eller specialprodukter, finder du det også hos Med24.dk, da du kan få sukrin, Fiberhusk og meget mere, der er godt for sundheden.

MuscleHouse 

Helsekostbutikker - musclehouse

Musclehouse.dk er et dansk registreret selskab, der byder på et enormt stort sortiment af produkter inden for træning, fitness og sund livsstil. Foruden at Musclehouse.dk sælger en masse forskellige kosttilskud, så har de også meget andet på hylderne i deres webshop.

Mens du køber dine kosttilskud, kan du ydermere lægge proteinbarer, slik uden sukker, energi- og proteindrikke, træningstøj og undertøj til både kvinder og mænd, træningsudstyr og meget mere i din indkøbskurv.

Helsebixen.dk 

Helsekostbutikker - helsebixen

Helsebixen.dk er en online helsebutik, der sælger kosttilskud, personlig pleje, sunde og gode fødevarer, medicin og ting til træning. Det er alt sammen produkter, der fremmer og understøtter en sund livsstil.

De har Danmarks største sortiment af produkter inden for helseprodukter, så det er muligt at finde lige netop det, man har brug for. Som kunde får du desuden også 2,5% bonus på alle produkter, som du kan bruge på fremtidige køb. 

Netspiren.dk

Helsekostbutikker - netspiren

Hos Netspiren.dk finder du de bedste produkter inden for natur cremer, naturkosmetik, glutenfrie produkter, økologiske fødevarer og helsekost. Du finder derfor produkter fra Urtekram, Acquarella, Bayer, Befair og mange andre anerkendte brands inden for helsekost og produkter.

Har du derfor brug for gode krydderier, et bestemt kosttilskud eller måske ingefærshots til at starte dagen på, finder du det og meget mere hos Netspiren.dk. Tjek også deres slank og sport-kategori for udrensende produkter. 

Mecindo

Mecindo.dk er en sundhedsbutik med produkter inden for kosttilskud, sygeplejeartikler, håndkøbsmedicin og personlig pleje. Der er produkter til alt lige fra udrensning og træning til massageapparater og mundbind.

Udvalget er ret stort, hvilket også ses på de mange brands, der tilbydes i webshoppen. Mecindo er udelukkende online og kan derfor tilbyde deres produkter til ekstra lave priser. Det er også hos Mecindo, du finder de populære superfoods. 

Helsehelse.dk

Helsekostbutikker: Her er de 9 bedste - image 8

Helsehelse.dk er en af mindre helsekostbutikker, man kan finde online. Men, de er fortsat skarpe på priserne, da de tilbyder produkter til billige priser. De har mere end 4000 produkter inden for helsekost til konkurrencedygtige priser og udvider hele tiden deres sortiment.

Hos dem finder du økologiske fødevarer, hudpleje, hårfarver, homøpati, makeup og mange andre produkter, som du enten allerede bruger eller med fordel kan bruge som en del af dine daglige og sunde rutiner. 

Helseriet.dk 

Helseriet.dk er udelukkende en online helsebutik med et ret stort lager af kosttilskud i forskellige former, mineraler, vitaminer og sundhedsfremmende fødevarer.

Derudover tilbyder de også kvalitetsprodukter til mor og barn, ligesom de har nærmest alt inden for krops- og ansigtspleje, som tæller alt lige fra sæbe til ansigtsmasker. Mange af deres produkter er økologiske og bæredygtige, så deres kunder har mulighed for at vælge det bedst mulige. Man kan derfor købe produkter med god samvittighed hos Helseriet.dk. 

Hvordan vælger man den rette helsekostbutik? 

Som du kan se, er der ret mange gode helsekostbutikker at vælge mellem. Flere af dem kender du måske allerede fra din søgen efter bestemt produkter. Det du kan vælge efter er, om produkterne er af høj kvalitet, om de er økologiske eller om prisen er billigere sammenlignet med andre steder.

Hvad den bedste helsekostbutik er, kommer helt an på, hvad du har af præferencer, og hvad der er vigtigst for dig. Er økologi derfor det vigtigste, bør du vælge en helsekostbutik med fokus på dette. Dette har flere af helsekostbutikkerne i oversigten her, ligesom de også tilbyder fri fragt eller gode rabatordninger. 

Hvorfor købe helseprodukter? 

Vi vil alle sammen gerne leve lidt længere eller leve bedre, mens vi gør det. Helseprodukter fra helsebutikker en af måderne at forbedre sit helbred på og dermed give et grundlag for et sundt og langt liv. Det giver derfor god mening at investere i helsekostprodukter, da det kun gør godt for dig og din krop. 

Relateret artikel: Køb CBD olie lovligt online

Udvalget hos helsekostbutikkerne er et godt sted at starte, da de udelukkende har kosttilskud og andre helseprodukter fra de mest anerkendte producenter på markedet. Det giver dig et godt udgangspunkt for at komme i gang med en sundere livsstil.

Køb hos helsekostbutikker online og spar penge 

Når du vælger at købe helsekostprodukter hos helsekostbutikkerne i oversigten her, er du mere eller mindre sikker på at kunne spare en del penge. Butikkerne her har nemlig ikke nogen fysiske butikker, hvilket gør det muligt for dem at skrue ekstra på priserne.

Det giver dig det samme produkt til færre penge, hvilket enten kan give mulighed for at købe flere produkter, eller at du har penge til andre og sjovere ting. Butikkerne i oversigten her har gjort meget ud af sætte priserne så lavt som muligt, så du som forbruger får mere for pengene. Du kan derfor med fordel tjekke en eller flere af dem ud. 

Læs også: sådan virker rosenrod

2 kommentarer til “Helsekostbutikker: Her er de 9 bedste”

 1. Jeg har før kunnet købe et helseprodukt der hed Guarmin pulver, som var utrolig nyttig for mit helbred. Dette produkt kan ikke fås mere??, men findes der et som kan erstatte dette .Det. var kolesterolsænkende

  Med venlig hilsen

  Svar
  • Hej Ulla,

   Tak for din kommentar – prøv at følg linket herover ind til f.eks helebixen.dk og så søg efter “kolesterolsænkende” på deres shops – så dukker der en del produkter op.
   Håber det hjælper dig i den rigtige retning.

   Mvh.

   Svar

Skriv en kommentar