Selvbruner piller: Spis dig til en flot kulør med selvbruner kosttilskud

Det er bare ikke den bedste idé at sidde i solen under skadelige UV-stråler i timevis for at få en flot brun kulør. Ikke nok med at du skal finde tid til at solbade, er solens stråler også kendt for at skade din hud. Traditionel solbadning udsætter nemlig din hud både for solskoldning, for tidlig aldring og hudkræft.

Der findes heldigvis alternativer til at få den smukke brune kulør, som mange af os drømmer om. Du kan i dag spise dig til en flot kulør med hjælp fra selvbruner kosttilskud. Hvis du ikke ønsker at udsætte din hud for solens skadelige stråler, men stadig vil have den flotte glød, er det værd at overveje selvbruner piller.

Hvad er selvbruner piller?

I dag er det de færreste, der har tid til at sidde i solen i timevis for at blive brun. Desuden har vi nu meget mere viden om, hvor farlige og skadelige solens UV-stråler kan være for vores hud og vores generelle helbred. Og det er her, at selvbruner kosttilskud kommer ind i billedet.

Selvbruner piller er et smart alternativ til spray tans, selvbruningscremer og lotions. Med disse piller har du mulighed for at få en flot kulør, mens du samtidigt beskytter din hud.

Om du stadig skal sidde lidt i solen eller ej for at få en smuk glød med selvbruner piller afhænger af den type, du køber. Mens det er nødvendigt, at du befinder dig en smule i solen for at blive brun med nogle selvbruner piller, er det ikke påkrævet ved brug af andre.

Undgå at tilbringe for meget tid i solen med selvbruner piller

Det er ingen hemmelighed, at de fleste af os rigtig gerne vil have en skøn brun farve – især om sommeren, hvor vi render rundt med bare arme og ben samt på stranden i en badedragt, en bikini eller i badebukser. Selvom det er dejligt at sidde i solen udenfor eller at gå i solarium, er det i sidste ende skadeligt for dig, hvis du gør det for meget.

Her kan du måske tro, at du så slet ingen mulighed har for at blive brun. Men det er heldigvis ikke sandt. Selvbruner piller er den perfekte løsning for dig, der ikke ønsker at være for længe i solen eller er fan af selvbruningscremer, sprays og lotions.

Vælger du at bruge selvbruner kosttilskud korrekt over en længere periode, kan du ende med rigtig flotte resultater. Desuden undgår du at tilbringe for meget tid i solen, hvilket er absolut den største fordel ved at bruge selvbruner piller.

Vælg de bedste selvbruner piller til dine behov

Der findes flere typer af selvbruner piller på markedet. Herunder finder du fire forskellige former for selvbruner kosttilskud:

Vores favorit

Sunglow Selvbruner Kosttilskud

sunglow selvbruner piller
PRISER FRA
 

 

205,-

 

Med Sunglow Selvbruner får du et kosttilskud, der hjælper dig med at opnå en sund og brun sommerkulør uden, at du skal bruge for meget tid direkte i solen. Sunglow Selvbruner stimulerer nemlig produktionen af melanin i huden. Tabletterne indeholder blandt andet betakaroten, E-vitamin, lutein og alpha-caroten.

Sunglow Selvbruner kosttilskud er for mænd og kvinder, og så er kosttilskuddet fri for gluten samt uden mejeriprodukter. Desuden er tabletterne både vegetariske og veganske.

  • Indeholder 60 tabletter.
  • Det anbefalede daglige indtag er 2 kapsler om dagen i de første to uger eller til, at du har opnået din ønskede kulør. Herefter anbefales det, at du tager 1-2 kapsler om dagen.

VitaYummy Tan & Glow

VitaYummy Tan & Glow er tyggevingummier med en lækker tropisk smag. Tyggetabletterne er velegnede til at opnå en smuk og ensartet sommerglød året rundt. Udover dette hjælper de med at beskytte din hud mod solskoldning. Disse tyggetabletter indeholder mange forskellige vitaminer og mineraler såsom betakaroten, lutein, A-vitamin, C-vitamin, D-vitamin og zink.

Tyggevingummierne er lavet med 100 % naturlige smags- og farvestoffer, mens de også er både glutenfri og veganske.

  • Indeholder 60 tabletter.
  • Det anbefalede daglige indtag er 2 tyggevingummier.

Natur-Drogeriet Solklar

Ønsker du at forberede din hud på sommer og sol, er dette kosttilskud fra Natur-Drogeriet et oplagt valg for dig. Solklar indeholder flere aktive ingredienser, der hjælper din hud med at blive klar til solens stråler. Tilskuddet indeholder blandt andet betacaroten, ellaginsyre og granatæble.

Dette kosttilskud er for alle, da det er både vegetarisk og vegansk.

  • Indeholder 60 tabletter.
  • Det anbefalede daglige indtag er 1 kapsel i forbindelse med et måltid.

Berthelsen Beta Factor

Ved brug af Berthelsen Beta Factor får du mulighed for at få en flot brun farve på en effektiv måde. Tabletterne hjælper nemlig med at forberede din hud på solen. Dette kosttilskud bør tages inden solbadning og indeholder både betacaroten og C-vitamin.

Beta Factor er velegnet til både veganere og vegetarer, da det er vegansk. Dog anbefales det ikke til rygere.

  • Indeholder 90 tabletter.
  • Det anbefalede daglige indtag er 1 kapsel.

Opnå en smuk sommerkulør med bronze piller

Bronze piller er en af de typer af selvbruner kosttilskud, der findes på markedet. Med bronze piller bliver din huds melaninproduktion stimuleret på en effektiv måde. Dette kan hjælpe dig med at opnå en smuk sommerkulør hurtigere, da hudens farvningsproces bliver fremskyndet.

På den måde kan du få en solbrun glød hele året rundt uden at være i solen, gå i solarium eller bruge andre selvbruningsprodukter. Bronze piller kan anvendes af både mænd og kvinder, der ikke ønsker at bruge for meget tid under solens stråler eller ikke kan tåle UV-stråler.

Inden du vælger at købe bronze piller, er det dog altid en god idé at læse op på diverse bivirkninger. Derudover anbefales det, at du tjekker de forskellige ingredienser i det specifikke produkt. Dette gælder i bund og grund for alle typer af selvbruner kosttilskud, du investerer i.

Betakaroten kan hjælpe dig med at blive brun

Vælger du at indtage fødevarer eller kosttilskud med betacaroten, kan du ende med at få en mere brun eller gylden farve. Det vil altså sige, at betacaroten som kosttilskud kan gøre det nemmere for dig at blive brun. Udover at betacaroten udnytter solens stråler, beskytter det dig også mod solskoldning.

Du skal dog være opmærksom på, at du ikke bare kan indtage betacaroten piller og få en smuk brun kulør uden at sidde i solen.

Selvom betakaroten, i form af blandt andet betacaroten piller, kan hjælpe dig med at blive brun, er det ikke et mirakelmiddel eller et selvbruningsprodukt. Det betyder derfor, at du stadig skal solbade, hvis du ønsker at opnå den maksimale virkning af betacaroten og betacaroten piller.

Beskytter selvbruner piller mig mod en solskoldning?

Hvis du vælger at gøre brug af selvbruner kosttilskud, er du ikke beskyttet mod at blive solskoldet. Selvbruner piller er nemlig ikke et alternativ til solcreme. Det anbefales derfor altid, at du stadig husker at beskytte din hud optimalt mod solen selv ved indtagelsen af disse kosttilskud.

Opholder du dig meget udenfor i solen, er det herved vigtigt, at du stadig benytter dig af solcreme – også selvom at du gør brug af selvbruner kosttilskud. For at få en flot hud er det afgørende, at du passer godt på den. Og det kan du blandt andet gøre ved at bruge solcreme.

Hvorfor vælge selvbruner kosttilskud?

Der er flere gode grunde til, hvorfor selvbruner kosttilskud kan være en fordel for dig. Ikke nok med at du kan få hjælp til at blive brun hurtigere, beskytter du også din hud på bedst mulig vis ved ikke at skulle tilbringe lige så meget tid i solen.

Solens stråler er nemlig yderst skadelige for din hud, hvorfor det er en fordel at undgå solen så meget som overhovedet muligt. Derudover skal du heller ikke bekymre dig om at blive rød eller solskoldet fra solen lige såvel, som du ikke skal bruge en masse tid på at solbade.

Med selvbruner piller slipper du ligeledes for de mange grimme streger, de hvide pletter samt den kendte orange farve, du kan få ved brug af cremer, lotions og spray tans. Mange selvbruner piller indeholder ydermere forskellige vitaminer og mineraler, der er gavnlige for din krop. Og det er naturligvis altid et plus.

Relateret artikel: De beste lysterapilamper

Er selvbruner kosttilskud det rigtige for mig?

Ligesom ethvert andet skønhedsprodukt er selvbruner kosttilskud et individuelt og personligt valg. Du kender nemlig din krop bedst. Hvis du undersøger ingredienserne, de mulige bivirkninger og brugen af de ​​forskellige produkter, kan du nemmere tage en beslutning i forhold til, om det er det rigtige produkt for dig at anvende eller ej.

Når det kommer til selvbruner piller, er det en fordel at gå efter produkter med naturlige ingredienser. I dag kan du sagtens finde naturlige selvbruner kosttilskud, der tilmed både er vegetariske og veganske.

Mange selvbruner kosttilskud indeholder nu også vitaminer og mineraler, der hjælper med at holde huden sund. I sidste ende er der fordele og ulemper ved alt. Derfor er det helt og holdent op til dig at finde ud af, hvad du er villig til at prøve, og hvad du ikke er villig til at prøve.

Ofte stillede spørgsmål

Kan man blive brun af piller?

Ja, det er muligt at blive brun ved at tage brune piller, der indeholder pigmenter eller betacaroten, som kan øge hudens farve.

Hvor meget betacaroten for at blive brun?

Der er ikke en fast anbefaling for hvor meget betacaroten man skal tage for at blive brun, da det afhænger af en række faktorer, såsom kost, livsstil og ens egne genetiske dispositioner. Det anbefales dog at følge doseringen på pakken.

Hvilke vitaminer bliver man brun af?

Vitaminer, der kan bidrage til en brunere hud, omfatter betacaroten og vitamin D.

Hvordan får man brunere hud?

Der er en række måder at få en brunere hud, herunder at udsætte sig for solen (med passende beskyttelse), tage brune selvbruner piller eller bruge selvbrunerprodukter. Det er vigtigt at huske på at beskytte huden mod solen, da over-eksponering kan føre til skade.

Skriv en kommentar