Næsehårstrimmer test – Sæt en stopper for de uønskede næsehår

Synlige næsehår er et af de største turnoffs hos det modsatte køn. Og så er de lange hår bare irriterende i det hele taget. Af samme årsag trimmer mænd i næsten alle aldre deres næsehår.

Om produkterne i denne artikel

Uønskede hår er ikke sjovt. Men håret på dit hoved vokser, og kan derfor gro ud af kontrol, hvis ikke du trimmer det. I denne artikel har vi derfor lagt vægt på betjeningsvenlige apparater, der kan klippe effektivt. Samtidig har vi lagt vægt på maskinernes konstruktion, da der er tale om groomingværktøj, som skal ligge godt i hånden og have en ordentlig robusthed.

Samtidig ved vi, at de færreste ønsker at bruge for mange penge på en næsehårstrimmer, hvorfor vi har kigget på produkter til en skarp pris.

Bemærk at produkterne tilmed har medfølgende ekstratilbehør! Det betyder, at det ikke kun er næsen, du kan trimme, men – afhængigt af den specifikke model – også øre, øjenbryn eller skæglinjen.

Find den bedste næsehårstrimmer herunder.

Mest for pengene

Njord 5-in-1 Detail Trimmer

Næsehårstrimmer test – Sæt en stopper for de uønskede næsehår - Njord 5 in 1 Detail Trimmer
PRISER FRA
 

 

179,-

 

Det skandinaviske klingende mærke Njord har produceret et praktisk 5-i-1 sæt, som egner sig perfekt til at få styr på vildtvoksende hår.

Sættet består af en maskine, som har hele 5 udskiftelige hoveder med forskellig trimmefunktion. Det gør det til en praktisk løsning, som hjælper med at præcisionsgroome med en langt større nøjagtighed end f.eks. en traditionel trimmer kan gøre det.

Maskinen kører på klassiske AA batterier og kan ikke genoplades, men dette er helt normalt for denne type produkt. Du får nemlig en næsehårstrimmer, som kan bruge samme batteri længe, og stadig har kræfter nok i motoren til at klippe dine hår yderst effektivt.

Den praktiske trimmer fra Njord har et godt ergonomisk design, som er let at holde om, så du kan trimme og ramme dine hårgrænser perfekt.

Sættet indeholder en trimmer til næsehår og ørehår, præcisionstrimmer, skærehoved til tættere barbering og trimmer til øjenbryn.

Som næsehårstrimmer udmærker Njords produkt sig særligt fint ved at have et aflangt skærehoved, som let kommer rundt på indersiden af næseboret. Det gør det nemmere at fange de irriterende hår, som er ved at vokse ud ad næsen. 

For rengæring efter brug kan du blot skylle hoveddelen med rindende vand, ligesom du får en lille rensebørste med, som kan børste hår fri fra de enkelte dele.  

BaByliss Diamond Precision

Næsehårstrimmer test – Sæt en stopper for de uønskede næsehår - babyliss diamond precision oere naese metallic metal batteri aa alkaline
PRISER FRA
 

 

257,-

 

Den velkendte producent BaByliss, som er er veletableret på markedet for personlig pleje hos både mænd og kvinder, har naturligvis også et stærkt produkt, som har fundet vej til denne artikel.

Det første der falder i øjnene, er det flotte metallic design, som tilmed har et ru midtpunkt, hvilket gør det let at holde om maskinen og bruge den i det daglige.

BaByliss næsehårstrimmer signalerer høj kvalitet, og derfor er det heller ikke tilfældigt, at den er udstyret med diamantskæreteknologi, som let og elegant skærer de uønskede hår bort.

Selve næsehårstrimmeren fungerer upåklageligt og kommer fint rundt i næseboret, hvor den fjerner hårene effektivt. Der er dog også mulighed for at anvende det medfølgende klippehoved til øjenbryn, som gør det let at holde dem flotte frem for buskede. Til det formål kan du vælge mellem to afstandskamme, så du opnår det perfekte look til dit ansigt, når du skal trimme brynene.

Maskinen kan naturligvis også bruges til at trimme hår i øret, så du får et soigneret look hele vejen rundt.

Bemærk at den stilrene næsehårstrimmer kommer med batteri inkluderet. Batteriet holder længe og leverer fint med kraft til at tage sig af de uønskede hår.

Mere til mændene: Ansigtspleje til mænd

Vores anbefaling

Remington T-Serie Detail Trimmer Præcisionssæt

Næsehårstrimmer test – Sæt en stopper for de uønskede næsehår - Remington T Serie Detail Trimmer Praecisionssaet NE7000
PRISER FRA
 

 

249,-

 

Amerikanske Remington har naturligvis også fundet vej hertil qua deres ukuelige produktkvalitet, som er kendetegnende for mærket.

Remington leverer her en næsehårstrimmer med tilhørende skærehoveder, som gør det til et multianvendeligt præcisionstrimmersæt. Du får således den klassiske funktion til at trimme dine uønskede næsehår, men kan også gøre brug af medfølgende skærehoveder, som gør det legende let at trimme ørehår eller øjenbryn. Netop til dine øjenbryn kan du tilmed indstille hovedet, så det klipper fra 1-5 mm. Det gør det nemt at finde den ideelle afstand. Desuden får du også glæde af en præcisionstrimmer, der kan forme linjerne omkring dit skæg og dine hårgrænser for et clean look.

Selve maskinen er udformet med et solidt ergonomisk design, hvor du har glæde af et anti-slip greb, som gør det nemmere at holde maskinen – også hvis hænderne er blevet våde ude på badeværelset.  

Ligesom de øvrige produkter i denne artikel, kører denne maskine på AA batterier, som leverer rigeligt med motorkraft til at klippe hårene i de tiltænkte områder. Dette skyldes også det stærke skær, som er udviklet til at klippe selv de mest genstridige hår.

Om mærkerne i denne næsehårstrimmer test

I denne artikel finder du Njord, BaByliss og Remington. De to sidstnævnte mærker repræsenterer begge internationalt anerkendte topproducenter, der er kendt for pålidelige produkter og lang levetid.

Det øvrige mærke er Njord, som er et nyere danskudviklet mærke med fokus på mænd. Njord er med andre ord udviklet til mandens behov, og naturligvis i en dertilhørende høj kvalitet.

Disse mærker er med andre ord gode forbrugervalg med høj værdi for pengene.

Relateret artikel: Bedste skægtrimmer til nem grooming

Typiske spørgsmål til brugen af en næsehårstrimmer

Hvordan bruger man en næsehårstrimmer?

En næsehårstrimmer er et relativt simpelt værktøj, vis skaft føres ind i næsen og blidt klipper hårene. Maskinen skal ikke presses eller tvinges, men bør blot føres stille rundt i en cirkulær bevægelse.
Enkelte steder kan du opleve behov for at trykke en smule mere for at fange drilske hår. Igen bør du undgå at trykke hårdt, men blot navigere maskinen, så den gør sit arbejde.
Næsehårstrimmere er som oftest udviklet med et praktisk ergonomisk design og en let vægt, hvilket gør dem lette at anvende.

Er det farligt at bruge en næsehårstrimmer?

Nej, det er ikke farligt at bruge en næsehårstrimmer. Det er et produkt, som du finder på mange mænds badeværelser, hvor den ofte bruges – vel at mærke uden at påføre nogen form for fare. Det skyldes ikke mindst, at skærene i selve produktet er beskyttet af en kappe, hvormed de aldrig kommer i direkte kontakt med næsen, men blot klipper hårene ned.

Skriv en kommentar