Ansigtspleje til mænd – de bedste produkter til god hudpleje

De fleste moderne mænd drømmer om flot hud med en ungdommelig glød. Af samme årsag er det blevet en hel almindelig del af mange mænds hverdag at dyrke hudpleje på lige fod med deres andre rutiner på badeværelset.

Hudpleje behøver heldigvis ikke at være raketvidenskab! Med en god ansigtsvask, scrub og en fugtgivende creme (evt. med anti age) kan du sammensætte en fornuftig rutine, som er med til at give en ren og sund hud – og reducere tegn på aldring.

Her får du 4 idéer til den bedste hudpleje til mænd.

Njord – Perfect Face!

Ansigtspleje til mænd – de bedste produkter til god hudpleje - Njord Perfect Face
PRISER FRA
 

 

279,-

 

Njord er et relativt nyt mærke, der er specielt velegnet til mænd i Skandinavien. I dette sæt – med det passende navn ’Perfect Face’ – får du alt, der er nødvendigt for god ansigtspleje til mænd i en moderne tid. Netop dét, at mærket målretter sig mænd, er bestemt værd at tage med, da mænds hud er markant anderledes end kvinders, hvilket stiller krav til vores plejeprodukter.

Lad os starte med at rose serien for det flotte design, som emballagen har! Her er der tale om et stilrent maskulint udtryk, du som mand sagtens kan have stående fremme på badeværelset.

Med til sættet får du en peel off mask, face scrub, face wash og en moisturiser. Du får med andre ord alt til den daglige pleje, hvor du skal bruge ansigtsvasken og den fugtgivende ansigtscreme, mens du 1-2 gange ugentligt kan bruge din scrub, hvilket du også kan gøre med din peel off mask.

Produkterne er fyldt med gode ingredienser, der er med til at holde huden sund, ligesom f.eks. ansigtscremen tager højde for, at vi lever i et barskere vejr her i Skandinavien. Det betyder, cremen fugter, styrker og stimulerer – selv i et klima, der er hårdt for huden.

Bemærk at du ved at købe dette hudplejesæt sparer mange penge, sammenlignet med at skulle købe produkterne hver for sig. Og da god hudpleje til mænd kræver disse produkter, kan du lige så godt købe dem samlet.

Barberians Cph Gaveæske

Ansigtspleje til mænd – de bedste produkter til god hudpleje - Barberians Cph Gaveaeske 1 stk
PRISER FRA
 

 

194,-

 

Barberians Cph er endnu et dansk mærke, som står for gode grooming- og plejeprodukter til manden. Også her er der flot design, som du stolt kan have stående fremme, mens selve produkterne er sprængfyldte med gode ingredienser.

Det er blandt andet havtorn, arganolie og aloe vera, som du finder i sættets hår og kropsrens, mens ansigtsrensen byder på gode antioxidanter og vitaminer. Sættets ansigtscreme skal naturligvis også nævnes, da den ligeledes udmærker sig ved at være dejlig nem at smøre på og have lindrende effekt – perfekt til f.eks. lige efter barbering eller bad ovenpå sport.

Også sættets hår og kropsrens er ekstra god ved kroppen, da den har en lavere pH-værdi, ligesom din egen hud har det. Det gør, at produktet virker mere nænsomt.

Som en fed detalje kan du tilmed tænke på, at f.eks. havtornen i produkterne kommer fra vores eget skønne Nordjylland.

Vi anbefaler

Ole Henriksen 3 Mega Wonders Set

Ansigtspleje til mænd – de bedste produkter til god hudpleje - Ole Henriksen 3 Mega Wonders Set
PRISER FRA
 

 

745,-

 

Der er nok mange mænd derude, som kender Ole Henriksen fra parodier og sketches i underholdningsprogrammer. Men lad os med det samme slå fast: Det er IKKE tilfældigt, at Ole Henriksen bliver kaldt for ’cremekongen’. Hans produktserier er nemlig noget nær fantastiske!

Her ser du sættet ”3 Mega Wonders”, som hører til en anti age rutine. At vi alle bliver ældre, er næppe en hemmelighed. Men derfor kan du jo stadig udglatte og forebygge de fine linjer og små rynker med god ansigtspleje til mænd.

Produkterne i sættet her indeholder forskellige ingredienser som Vitamin C, PHA, AHA og antioxidanter, som er nøje udvalgt for at holde huden frisk og stram – og bekæmpe tegn på aldring.

Sættet er supernemt at bruge, da du blot skal bruge dark spot toneren først, efterfulgt af vitamin C serummet og til sidst gel cremen.

Perfekt til den moderne mand, der har travlt, men gerne vil holde huden ungdommelig.

Ps. Tror du at anti age produkter er til dem, hvor rynkerne allerede er dukket op? Så tro om. Mænd fra 25 år og op kan med fordel bruge anti age produkter for at forebygge og bevare det unge look længst tid muligt.

Clinique For Men Anti-Age Eye Cream

Ansigtspleje til mænd – de bedste produkter til god hudpleje - Clinique For Men Anti Age Eye Cream Mand 15 ml
PRISER FRA
 

 

244,-

 

Det sidste produkt – i denne test med de bedste produkter til hudpleje til mænd – er ikke et sæt! Det er derimod en smart lille øjencreme, som kan bruges sammen med alle de øvrige sæt, vi har nævnt ovenfor.

Øjenområdet er typisk et af de første steder, der viser tegn på aldring. Det skyldes blandt andet, at huden omkring øjnene er mere følsom og at hudlaget er tyndere. Brug derfor en øjencreme a la denne for at bekæmpe ”kragetæer” og de fine rynker omkring øjnene.

Vær opmærksom på, at du smører cremen ud udefra og ind og ikke trykker til, da huden ved dine øjne som nævnt er mere følsom.

Om mærkerne i denne test

Mærkerne i denne test er ikke baseret på internationalt kendte mærke. I stedet er der tale om danske producenter, der ved, hvilket klima og miljø den danske mand færdes i. Du ser derfor produkter, som passer til dig, der lever i Danmark og gerne vil beskytte din hud og holde den sund.

Mere til mænd: Tæm skægget med et glattejern til skæg

Mærkerne Njord og Barberians Cph er specifikt lavet til den skandinaviske mand, mens Ole Henriksens sæt er internationalt anerkendt og perfekt som anti age kit.

Øjencremen er fra det store og velrenommerede Clinique er særligt med, da mænd har brug for en ordentlig øjencreme.

Typiske spørgsmål til ansigtspleje til mænd

Hvorfor er ansigtspleje vigtigt?

Din hud udsættes hver dag for kroppens egne hormoner, sol (UV), os og røg i trafikken og meget mere. For at holde huden sund, er det nødvendigt at rense den og passe på den. Det gør du ved at vaske urenheder bort, mens en god creme kan beskytte huden om dagen (hvor huden er udsat) samt om natten (hvor huden regenererer). 
Passer du ikke på huden, kan den ældes hurtigere og du kan opleve problemer med rødme, irritationer, urenheder m.m.

Hvorfor er det bedst at købe et sæt til hudplejen?

Hudpleje til mænd består desværre ikke bare af ét magisk produkt. Du må vaske huden, beskytte den med (næringsgivende) creme og af og til give huden en scrub for at fjerne du døde hudceller og stimulere ny cellevækst i huden. For at kunne alle disse ting, har du brug for forskellige produkter. Dem får du i et sæt, hvor du tilmed også typisk får produkterne til en bedre samlet pris, end ved at købe dem individuelt.

Se også: Fyldige øjenvipper med vippeserum

Skriv en kommentar