Glattejern til skæg – tag kontrollen over skægget tilbage!

Et stort skæg er flot. Men det kan være svært at kontrollere. Ikke mindst fordi, at skæg ikke er ens. Nogle er tynde, andre er fyldige og nogle har mere kruset hår end andre.

Heldigvis findes der også plejeprodukter til mænd, som gør det nemmere at holde skægget fint og glat. Når man glatter skægget, er det nemlig lettere at få det til at sidde, som man ønsker. Produkterne går under navnene glattejern til skæg, skæg glatter, glattekam eller skægjern.

Vi vil i denne artikel se på 3 produkter inden for kategorien glattejern til skæg.

Vi anbefaler

Original Best Buy – Lissox Skæg Glattekam (Large)

Glattejern til skæg – tag kontrollen over skægget tilbage! -
PRISER FRA
 

 

319,-

 

Orker du heller ikke stridige skæghår, som stritter i alle mulige retninger? Så er Lissox skæg glattekam fra Original Best Buy dit nye yndlingsudstyr i grooming-værktøjskassen!

Med denne praktiske skægkam, kan du få gjort op med dit uglede skæg og få det til at se elegant og soigneret ud – præcis som det bør.

Dette skæg glattejern virker ved, at du bruger det som en børste, som du reder ned igennem skægget med. Maskinen her gør brug af en finesse kaldet ’Negative Ion teknologi’, som har en god effekt på skægget. Årsagen er, at de negative ioner har en forseglende effekt på hårets skællag. De bevirker, at håret ikke bliver udtørret, så det heller ikke kruser, men snarere får en mere glansfuld fremtoning.

Hele denne tekniske egenskab er et vigtigt element i at få kontrol over skægget og gøre det blødt og glat. På skægjernet kan du desuden arbejde med 3 forskellige temperaturer fra 130 °C til 200 °C, hvormed du kan få glattet effektivt – ud fra dit skægs type og behov.

Som du kan se, er produktet med kable, da produkter, som skal generere varme, bruger mere strøm end f.eks. en barbermaskine. Heldigvis er ledningen hele 2,8 meter lang, så du ikke kommer i bekneb med rækkevidden.

Glattekammen vejer desuden kun 150 gram, hvilket gør det let at børste skægget igennem.

Har du særligt genstridigt skæg, kan du vælge at bruge produktet med en varmebeskyttende spray.

Bedst til prisen

Gordon Beard Straightener

Glattejern til skæg – tag kontrollen over skægget tilbage! - Gordon Beard Straightener B113
PRISER FRA
 

 

295,-

 

Prøv lige at sætte pris på den nydelige indpakning og det flotte produktdesign på denne Gordon skægglatter børste.

Produktet kommer i en flot grøn farve, samt med et håndtag, der sikrer utrolig god ergonomi og kontrol ved brug.

Gordons Beard Straightener er perfekt til manden, der ønsker at tage kontrollen tilbage over sit vilde skæg – ved at forme det og glatte det for et sandt gentlemans-udtryk i bedste soignerede stil.

Ligesom ’Lissox Skæg Glattekam’ gør maskinen her brug af opvarmning, der gør det nemmere at få glattet skægget ud. Gordons maskine har 2 temperaturer på henholdsvis 170 °C og 190 °C. Produktet er udstyret med en smart tourmaline keramisk varmeplade med anti-burn belægning, hvilket forhindrer, at du gør skade på dine skæghår, når du arbejder med varmen.

Børsten har en rigtig god kontakt med skæghårene, hvilket gør det nemmere at rede skægget igennem og få det glattet ud.

Dette glattejern til skægget er ligeledes til brug via ledning, men har også en god rækkevidde på 1,9 meter. Maskinen vejer 194 gram og er let og handy at benytte.

Efalock Elektrisk Skægbørste

Glattejern til skæg – tag kontrollen over skægget tilbage! - Efalock Elektrisk Skaegboerste
PRISER FRA
 

 

399,-

 

Sidste mærke i denne bedste glattejern til skæg artikel er fra Efalock. Der er igen tale om en glattende skægbørste. I dette tilfælde med hurtig opvarmning til 200 °C, som gør det nemt at rede skægget ud og få det velplejede look bragt frem.

Børsten her giver dig en behagelig skalp-massage, når du samtidig bruger den på skægget, hvilket resulterer i en skøn oplevelse.

Både din hud og dit skæg er naturligvis beskytte mod varmen, da Efalock-modellen har en gummibelagt overflade. Dertil er børsten udstyret med et keramisk varmeelement, som hurtigt varmer op, når du har brug for at få styr på dit skæg.

Du får 2 meters ledning at arbejde med og et børstehoved på 9,50 cm, hvilket giver større effekt.

Med til pakken medfølger der desuden også et praktisk rejseetui samt varmeresistent fingervante.

Om mærkerne

I denne artikel har vi anmeldt Original Best Buy, Gordon og Efalock. Det er muligvis ikke alle, der er stødt på disse brands før, men det kan i høj grad skyldes, at der er tale om et nicheorienteret produkt, som endnu ikke har mættet markedet.

Vores erfaringer er, at mærkerne alle varmer hurtigt op, har gode ergonomiske egenskaber og giver et betydeligt mere friseret og velplejet look, når skægget er blevet redt igennem.

Relateret artikel: De bedste skægtrimmere på markedet

Typiske spørgsmål til brugen af et glattejern til skæg

Hvordan bruger jeg en glattebørste / et glattejern til skæg?

Vær ikke bange for at benytte dit nye produkt. Det er intuitivt og ganske ufarligt at anvende.

  • Sørg for at dit skæg er tørt.
  • Kom dine plejeprodukter i skægget, hvis du bruger sådanne. Hvis ikke, så anbefaler vi at bruge skægolie.
  • Børst dit skæg igennem med en almindelig kam først.
  • Tænd din elektriske glattebørste – find en passende varme til dit skæg (tykkere skæg = højere varme).
  • Børst fra kinderne og nedad. Hold børsten i bevægelse, så den ikke sidder fast og påføre varme ét sted.
  • Børst hageområdet efter kinderne – også med nedadgående flydende bevægelser.
  • Børst skæg under hagen, hvis du har langt skæg.
  • Form evt. dit skæg, hvis du har særlige ønsker.

Hvorfor hedder det et glattejern, når det snarere er en børste?

Årsagen til at en skægbørste og et skæg glattejern ofte betragtes som samme produkt, skyldes dets funktion. Formålet er at glatte skægget, som man kender det fra et glattejern til langt hår.

At der er tale om en børste fremfor et egentligt glattejern skyldes, at det er nemmere at komme til i skægget med en børste.

Er et glattejern til skæg mere effektivt end en føntørrer?

Ja. Det er det.

Mange mænd bruger en føntørrer til at glatte deres skæg, men det kan være tidskrævende og besværligt at opnå et godt resultat.

Med en børste kommer du direkte ind i skægget og arbejder koncentreret på hårene, i modsætning til at blæse fra afstand. Det gør det nemmere at kontrollere skægget – og er desuden mere skånsomt for både hud og skæg.

Skriv en kommentar