Massagepistol guide: Find den bedste massagepistol

Hvad er en massagepistol?

En massagepistol er ét af de nyere skud på stammen inden for massageapparater til professionel og privat brug. Massagepistolen ligner til forveksling en pistol med en bold af skum eller gummi, der slår mod huden. Og det er også nærmest, hvad der sker. Pistolen støder bolden mod musklen X antal gange i sekundet, afhængigt af model og indstilling.

Massagen har til formål at løsne bindevævet ved at få visse stoffer i netop bindevævet til at blive flydende ved de intensive stød. At løsne bindevævet bidrager først og fremmest til en hurtigere restitution med mindre tendens til stive og ømme muskler. Den kan dog også med fordel bruges inden træning, så musklerne er bløde og varme, når træningen begynder.

Massagepistoler er det nye sort – og det er med god grund. Men det gør det også svært og uoverskueligt at finde den helt rigtige massagepistol til den helt rigtige pris. Det hjælper vi dig med i guiden nedenfor, hvor du får en god gennemgang af de 11 bedste massage pistoler.

De 11 bedste massagepistoler

Bedst til prisen

Barbenders massagepistol

barbenders massagepistol
PRISER FRA
 

 

499,-

 

Massagepistolen fra Barbenders er for dig, der ønsker en variant i mellemprisklassen. Den er god til både ømme muskler eller muskler, der strammer op efter træning. Derudover er den perfekt, hvis du ønsker at restituere mere ideelt efter din træning.

Massagepistolen er lavet i sort og har et klassisk samt stilrent design med meget få detaljer. Når du bruger massagepistolen, ligger den yderst godt i hånden, hvilket gør, at den er nem og behagelig at anvende.

Med dens fire forskellige hastighedsniveauer kan du tilpasse hastigheden, så du får det mest optimale ud af din massage. Der medfølger desuden fire forskellige massagehoveder. Det betyder, at du kan få masseret musklerne på den helt rette måde.

Til muskelgrupper såsom arme, lår, lægge og hofter bør du bruge Ball Head-massagehovedet, mens U-head-massagehovedet er beregnet til nakke, hals og rygsøjle. Har du behov for at massere din ryg eller din talje, skal du bruge massagehovedet Flat Head. Det sidste massagehoved ved navn Cylindrical Head giver en dybdegående massage.

 • Enkelt og stilrent design
 • Fire hastighedsniveauer
 • Inklusiv fire udskiftelige massagehoveder

Bedst i test

Massagepistol fra Musclepain

Massagepistol guide: Find den bedste massagepistol - Massagepistol inkl. Rejsetaske
PRISER FRA
 

 

1.399,-

 

Vores favorit er massagepistolen fra Musclepain. Her får du en massagepistol, der kan lidt af det hele – til en rigtig god pris. Massagepistolen har intet mindre end 10 hastighedsindstillinger, så du kan vælge fra 1400 til 3200 slag i minuttet. Dertil kommer, at der kvit og frit medfølger en ekstra pakke med hele 6 forskellige massagehoveder, så du kan få massage, lige som det passer dig bedst.

Massagepistolen er både udviklet og efterfølgende gennemtestet i samarbejde med en række fysioterapeuter fra hele landet. Der er desuden mange fysioterapeuter, der bruger massagepistolen som en fast del af deres behandlinger.

Muscleplain massagepistolen er i et lækkert og afdæmpet design, og du kan med det samme mærke, at der er tale om et kvalitetsprodukt – sammenlignet med mange af de billigere varianter på markedet. Der følger desuden en lækker transporttaske med.

Batterilevetiden er på 4-5 timer, afhængigt af brugen, og det er umiddelbart mere end rigeligt for de fleste. Og så er apparatet yderst støjsvagt.

Massagepistolen fra Musclepain har vundet flere “bedst i test”, og selvom du højst sandsynligt bliver vældig godt tilfreds med den, får du hele 365 dages fuld returret.

 • 1400-3200 slag i minuttet
 • 10 hastighedsniveauer
 • 4-5 timers batteritid
 • Inkl. 6 massagehoveder og taske

Massagepistol fra Painhunters

Massagepistol guide: Find den bedste massagepistol - Kopiafinkl.rejsetaske
PRISER FRA
 

 

1.199,-

 

På en tæt 2. plads kommer Painhunters massagepistol, som er i samme liga som massagepistolen fra Musclepain. Her får 20 hastighedsindstillinger med op til 3200 slag i minuttet, batterilevetiden er på omkring 4 timer, og der medfølger 6 massagehoveder og en transporttaske.

Designet er tilsvarende lækkert, og der er endnu en gang tale om et kvalitetsprodukt. Én af de helt store fordele ved netop denne massagepistol er, at der ydes hele 6 måneders tilfredshedsgaranti; du har altså mulighed for at prøve massagepistolen i en rum periode i forhold til effekten. Baseret på de mange positive kundeanmeldelser, tør vi dog næsten love, at du bliver tilfreds med dit køb.

 • Op til 3200 slag i minuttet
 • 20 hastighedsniveauer
 • 4 timers batteritid
 • Inkl. 6 massagehoveder og taske

Beurer MG180 Massagegun

Massagepistol guide: Find den bedste massagepistol - BEURER MG180 Massagegun
PRISER FRA
 

 

1.404,-

 

1.495,-

 

1.550,-

 

Smart massagepistol fra anerkendte Beurer. Massagepistolen er i en god størrelse, der også giver mulighed for at give sig selv massage af ryg og nakke. Der medfølger 6 forskellige massagehoveder, som samlet set dækker alle større muskelgrupper. Hastigheden kan indstilles i 4 forskellige niveauer med op til 3200 slag i minuttet.

Denne Beurer massagepistol har et kraftigt lithium-batteri, der byder på omkring 3 timers brug ved fuld opladning.

 • Op til 3200 slag i minuttet
 • 4 hastighedsniveauer
 • 3 timers batteritid
 • Inkl. 6 massagehoveder

Flowgun Pocket

Massagepistol guide: Find den bedste massagepistol - Flowgun pocket
PRISER FRA
 

 

1.390,-

 

Vil du gerne have en massagepistol i rejseformat, er Flowgun pocket et rigtig godt bud. Massagepistolen er lille og kompakt, og den vejer kun 500g. Der medfølger en praktisk opbevaringstaske, hvor der også er plads til de 3 ekstra massagehoveder; foruden det, der er monteret på massagepistolen.

Selvom der er tale om en rejsevariant, er der ikke sparet på styrke og batteritid. Du kan vælge mellem 3 hastighedsniveauer, der byder på op til 3200 slag i minuttet, og batterilevetiden er på 2-4 timer, afhængigt af niveau. Til gengæld støjer det lille maskineri en smule mere end gennemsnittet.

 • Op til 3200 slag i minuttet
 • 3 hastighedsniveauer
 • 2-4 timers batterilevetid
 • Inkl. 4 massagehoveder

Massagepistol MG500

Massagepistol guide: Find den bedste massagepistol - Massagepistol MG500
PRISER FRA
 

 

2.239,-

 

Massagepistolen MG500 er endnu en kraftig massagepistol med en stødhastighed på op til 3200 slag i minuttet fordelt på 6 hastighedsniveauer. Med massagepistolen følger 4 forskellige massagehoveder, der fordeler sig godt over kroppens primære muskelgrupper.

Ved denne model er det især batterilevetiden, der skiller sig ud, da den kan holde strøm i 5 imponerende timer mellem opladning. Den er dermed også oplagt at have med til træning; særligt fordi der også medfølger en praktisk opbevaringstaske til både pistol og massagehoveder.

 • 6 hastighedsniveauer
 • 5 timers batteritid
 • Inkl. 4 massagehoveder

Titan Life Trigger Gun

Massagepistol guide: Find den bedste massagepistol - Titan Life Trigger Gun Black
PRISER FRA
 

 

1.259,-

 

Med ét af guidens højeste hastighedsniveauer byder Titan Life Trigger Gun på hele 3300 slag i minuttet. Du har mulighed for at vælge 4 forskellige hastighedsindstillinger, så massagen kan tilpasses muskelgrupper og behov i et grundlæggende omfang.

Batteriet byder på 4-6 timers brug mellem opladninger, afhængigt af hastighedsniveau, hvilket er i den meget pæne ende. Der medfølger 4 massagehoveder, så du kan tilpasse massagen til den ønskede muskelgruppe.

 • Op til 3300 slag i minuttet
 • 4 hastighedsniveauer
 • 4-6 timers batteritid
 • Inkl. 4 massagehoveder

Tunturi Massage Gun

Massagepistol guide: Find den bedste massagepistol - Tunturi Massage Gun
PRISER FRA
 

 

799,-

 

Til en meget fornuftig pris får du her en allround massagepistol, der er god til de fleste. Den byder på hele 20 hastighedsindstillinger, hvilket vil sige, at du kan vælge 20 indstillinger fra 1200 til 3300 slag i minuttet. Uanset om du er til skånsom eller hård vibrationsmassage, kan denne massagepistol benyttes – og den er dermed også god til at dele familiemedlemmer imellem.

Batteritiden er fra 5+ timer, afhængigt af brugen, hvilket er i den virkelig pæne ende. Også dét gør den meget delevenlig, ligesom den er oplagt at tage med til træning. Der medfølger 4 massagehoveder, der fordeler sig på forskellige muskelgrupper.

 • 1200-3300 slag i minuttet
 • 20 hastighedsniveauer
 • 5-11 timers batteritid
 • Inkl. 4 massagehoveder

Zenkuru Massage Gun

Massagepistol guide: Find den bedste massagepistol - Zenkuru Massage Gun
PRISER FRA
 

 

599,-

 

Af alle 10 massagepistoler i guiden her, er denne massagepistol varianten med mest kraft; helt op til 3600 slag i minuttet. Der er i alt 6 hastighedsniveauer, så du kan tilpasse til præferencer og muskelgrupper.

Kan du nøjes med 3 timers batteritid, er Zenkuru massagepistolen en meget prisvenlig løsning. Selvom prisen er absolut i bund, får du stadig 4 forskellige massagehoveder med i købet. 

 • 2100-3600 slag i minuttet
 • 6 hastighedsniveauer
 • 3 timers batteritid
 • Inkl. 4 massagehoveder

Backcare Premium Massagepistol

Massagepistol guide: Find den bedste massagepistol - BACKCARES PREMIUM MASSAGEPISTOL 3.0

Prisvenlig massagepistol, der ikke skuffer på hverken styrke eller tilbehør. Massagepistolen kan indstilles til en hastighed på op til 3200 slag i minuttet, og der medfølger hele 6 massagehoveder, så alle de større muskelgrupper er dækket godt ind.

Lithium-ion batteriet sørger for en batteritid på 4 timer, og hele herligheden kommer i en lækker transporttaske. Backcare tilbyder 100% tilfredshedsgaranti eller pengene retur – så der er god mulighed for at afprøve massagepistolen, inden du endeligt beslutter dig.

 • Op til 3200 slag i minuttet
 • 20 hastighedsniveauer
 • 4 timers batteritid
 • Inkl. 6 massagehoveder

Massagepistol inkl. 4 massagehoveder

Massagepistol guide: Find den bedste massagepistol - massagepistol muscle gun til dybtgaende vibrationsmassage 5 udenlogo

En god massagepistol kan sagtens fås til en meget overkommelig pris, hvor alle kan være med. Det er massagepistolen fra Innoliving et vaskeægte bevis på. Her får du en billig massagepistol, hvor der medfølger 4 forskellige massagehoveder, der dækker over de fleste muskelgrupper. Derudover er der hele 6 hastighedsindstillinger, så massagen kan blive, som du foretrækker.

Selv batteritiden er imponerende – prisen taget i betragtning. En fuld opladning giver en batterilevetid på 3-5 timer, afhængigt af brugen. Det er absolut på niveau med de dyrere massagepistoler.

 • 6 hastighedsniveauer
 • 3-5 timers batteritid
 • Inkl. 4 massagehoveder

Hvilken massagepistol skal jeg vælge?

Der findes rigtig mange massagepistoler på markedet, der har mange forskellige funktioner, og som er i mange forskellige prisklasser. De dyreste massagepistoler koster 10 gange så meget som de billigste – men det er slet ikke sikkert, at du har behov for en massagepistol i en højere prisklasse.

Der er mange ting at overveje ved valg af massagepistol. Du kan f.eks. overveje følgende:

Størrelse: Skal den være stor med tilsvarende store massagehoveder, eller skal den være lille og kompakt, så den passer i trænings- eller rejsetasken?

Hastighedsniveauer: De fleste massagepistoler har fra 4-20 hastighedsniveauer. Det er et stort spænd, og valget afhænger af, hvor nøjagtigt du gerne vil kunne indstille hastigheden.

Slag pr. minut: Hastigheden på en massagepistol dækker over slaget pr. minut; altså hvor mange gange pr. minut, massagehovedet rammet huden. Slagene varierer fra 1200 til 3600, men det er meget forskelligt, hvad intervallet for de forskellige massagepistoler er.

Batteritid: En massagepistol bruges kun et begrænset antal minutter af gangen, men det kan alligevel være rart ikke at skulle tænke på opladning konstant – især hvis den skal bruges af flere personer i husstanden.

Tilfredshedsgaranti: Uanset om det er første gang, du skal prøve en massagepistol, eller du bare gerne vil prøve en anden model, er tilfredshedsgaranti godt at kigge efter. Det betyder, at du kan returnere og få dine penge igen, hvis ikke du er tilfreds efter at have prøvet massagepistolen.

Sådan bruger du en massagepistol

massagepistol på ben

Massagepistoler fås i mange varianter og størrelser med forskellige funktioner og massagehoveder. De er generelt lette at bruge, men det er vigtigt, at du sætter dig ind i brugen, inden du går i gang.

Først og fremmest er det vigtigt at være opmærksom på, at massagepistoler ikke må bruges alle steder eller af alle. Du skal altid undgå større vener, knogler, blå mærker og muskelskader. Derudover bør du som hovedregel undgå at bruge en massagepistol, hvis du lider af gigt, eller hvis du har andre sygdomme eller lidelser, hvor påvirkningen fra massagepistolen kan være for voldsom. Konsulter evt. din læge. I det hele taget må det ikke gøre ondt at bruge en massagepistol; i så fald skal du stoppe.

Hvordan du bruger massagepistolen afhænger af, om du bruger den før træning eller efter træning. De præcise anbefalinger varierer fra model til model, afhængigt af, hvor kraftig massagepistolen er. Typisk anbefales 1-2 minutter på hver primær muskelgruppe og 30 sekunder på sekundære muskelgrupper, du ønsker at træne – og tilsvarende efter træning eller ved behov ifm. ømme muskler.

Læs også: Behagelig afslapning med en massagepude

Fordele ved en massagepistol

En massagepistols primære opgave er at sikre en bedre og hurtigere restitution efter intensiv træning. Men en massagepistol har mange flere fordele end en forbedret restitutionsevne, som kan gavne de fleste, der træner i ét eller andet omfang:

 • Øget blodgennemstrømning
 • Opvarmning af muskler inden træning
 • Mindre risiko for stive og ømme muskler efter træning
 • Brydning af arvæv
 • Udrensning af mælkesyre
 • Løsning af myoser
 • Øgning af bevægelsesfriheden før og efter træning

Ofte stillede spørgsmål

Virker en massagepistol?

Der er ikke særlig meget dokumentation på området, da produktet er relativt nyt. Men flere og flere eksperter mener, at en massagepistol giver en væsentligt bedre og hurtigere restitution.

Hvem har brug for en massagepistol?

En massagepistol er først og fremmest at anbefale til dig, der træner hårdt og ofte. I princippet kan en massagepistol dog benyttes af alle, der ønsker en hurtigere restitution.

Hvilken massagepistol er bedst?

Valg af massagepistol afhænger af dit formål og dit budget. Alle 10 massagepistoler i testen her er gode. Vælg den, der passer dig bedst.

Relateret artikel: Hurtig helvredelse med recovery boots

Skriv en kommentar