Pulsur test: Find det bedste pulsur

Vil du gerne have et ur, der samtidig hjælper dig til at tælle skridt i løbet af dagen og holde styr på din træning og din kost, bør du anskaffe dig et pulsur – også kaldet et træningsur. Pulsuret kan hjælpe dig med at tælle skridt, holde styr på dit daglige kalorieindtag og være en digital makker til fitness og sportstræning. Du kan måle og holde styr på dine træningsresultater, kortlægge ruter, registrere din aktivitet i løbet af døgnet og meget andet.

Pulsure er netop populære for deres alsidige funktioner, og der findes derfor rigtig mange modeller på markedet. Brug vores store pulsur test nedenfor til at finde det helt rigtige pulsur til dine behov inden for dit budget.

Hvad er et pulsur?

Et pulsur er i princippet et ur med pulsmåler, men med tiden har det fået rigtig mange andre funktioner, og mange sportsudøvere bruger i dag pulsuret som en fast del af deres træning. Hvilke funktioner, et pulsur har, afhænger af den enkelte model, men nogle af de typiske funktioner er følgende:

 • Ur
 • Pulsmåler
 • Skridttæller
 • GPS
 • Musikstreaming
 • Aktivitetsmåler
 • Kalorietæller
 • Søvntracking

Pulsuret er altså i dag et alsidigt træningsredskab, som kan hjælpe med at koordinere, strukturere og forbedre din træning og eventuelt også din diæt, samtidig med at du kan holde styr på klokken og i nogle tilfælde også høre musik og tale i telefon via uret.

Fordele ved pulsure

Det smarteste ved pulsure er, at de fylder lige så lidt som et armbåndsur, samtidig med at de erstatter en lang række øvrige og mere pladskrævende produkter. Her får du både ur, pulsmåler, skridttæller, GPS, musikafspiller og mobiltelefon i én og samme enhed.

Der findes rigtig mange forskellige typer af pulsure. Nogle er meget simple og kan kun det mest basale, mens andre er et overflødighedshorn af muligheder. Nogle pulsure er desuden velegnede til særlige sportsgrene, mens andre er mere alsidige og kan bruges til mange forskellige sportsgrene.

Pulsur test: Test af de 12 bedste pulsure

Garmin Forerunner 245 Music – Pulsur til damer og herrer

Pulsur test: Find det bedste pulsur - Garmin Forerunner 245 Music pulsur
PRISER FRA
 

 

1.919,-

 

2.123,-

 

Garmin Forerunner 245 Music er en nyere og forbedret version af Garmin Forerunner 235. Der er tale om en klar forbedring på flere parametre, men der er også tale om en tilsvarende høj pris. Garmin er og bliver dog én af de førende producenter på markedet for pulsure, og du ved derfor, at du får valuta for pengene ved at vælge et Garmin pulsur.

Garmin Forerunner 245 scorer godt i diverse tests og anmeldelser. Det skyldes blandt andet batteriets formidable holdbarhed, brugervenligheden, det elegante design og det væld af funktioner, modellen har. Herunder en exceptionel sporingsenhed, som giver pårørende besked, hvis du får brug for hjælp på din tur.

Den indbyggede GPS bruger satellitsystemet Galileo med kort over hele Europa. Uret måler desuden både puls og tæller skridt og kalorier. Pulsmåleren måler ikke kun pulsen på håndleddet, men bruger også informationerne til at registrere tempo, distancer og intervaller.

Garmin Forerunner 245 Music er primært et løbeur, men det indeholder også profiler for cykling og svømning.

Du har adgang til musik via Spotify, men du kan også downloade op til 500 sange direkte til pulsuret i MP3-filer. Det kræver kun et par høretelefoner med bluetooth, og så kan du høre trådløs musik under din træning.

En ekstra fordel er, at uret indeholder deciderede træningsplaner og træningsprogrammer, som du har gratis adgang til. Planerne kan ydermere tilpasses dine behov for bl.a. mål.

 • Batterilevetid: 7 dage (ved Smartwatch-tilstand)

Fordele:

 • Pulsmåling på håndled med registrering af tempo, distancer og intervaller
 • Adgang til Spotify og mulighed for downloading af op til 500 sange
 • Indbygget GPS over Europa samt sporingsenhed
 • Indeholder træningsplaner med mulighed for personlig tilpasning

Ulemper:

 • Primært egnet til løb
 • Høj pris

Apple Watch SE 40mm

Pulsur test: Find det bedste pulsur - Apple Watch Series 3 pulsur

Det er ingen hemmelighed, at også Apple leverer formidable pulsure, og Apple Watch Series 3 er bestemt ingen undtagelse! Uret scorer da også meget højt i alle tests og anmeldelser, det har været i nærheden af – og så er prisen meget rimelig.

Modsat Garmin Farerunner 245 Music, er Apple Watch SE 40mm et alsidigt pulsur, der kan bruges af sportsudøvere inden for stort set alle sportsgrene. Det er blandt andet svømmesikret, så det også kan bruges til svømning. Modellen byder på både pulsmåler, aktivitetsmåler, GPS med et meget detaljeret trackingsystem og barometrisk højdemåler.

Dertil kommer ”ekstraudstyr” som sundhedsapps til eksempelvis vejrtrækningsøvelser og timere til at huske at drikke vand.

Uret er koblet op til Apple Music med mulighed for streaming af over 45 millioner sange. Musiktjenesten kan benyttes ved hjælp af Siri.

Selvom modellen skilter med 18 timers batterilevetid, er der tale om en væsentligt kortere batterilevetid, når uret er i brug.

 • Batterilevetid: 18 timer

Fordele:

 • Kan bruges til alle typer sport
 • GPS med højdemåler og tracking
 • Giver adgang til sundhedsapps
 • Adgang til trådløs brug af Apple Music

Ulemper:

 • Begrænset batterilevetid

Garmin Forerunner 935 HRM

Pulsur test: Find det bedste pulsur - Garmin Forerunner 935 HRM pulsur

Her får du endnu et pulsur fra anerkendte Garmin. Ligesom Forerunner 245 er også denne model en højdespringer i diverse tests. Pulsurets største – og måske eneste – ulempe er prisen, som ligger i den høje ende af skalaen.

Hvor Forerunner 245 primært var et ur til løbere, er dette ur et multisport ur, der fungerer rigtig godt til alle typer af sport. Det har endda en særskilt triatlonfunktion. Til løbere eller udøvere at triatlon, er det også et klart plus, at uret kommer med VO2max og pulstest ved syregrænsen.

Udover et lækkert design, er de fleste anmeldere også meget begejstrede for komforten; der er tale om et pulsur, som du knap nok mærker, at du har på – og det er en stor fordel, hvis bruger det dagligt. Dertil kommer den eminente batterilevetid, som er på hele 2 uger ved aktivitetsmåling, men stadig på imponerende 24 timer ved GPS-mode og 60 timer i UltraTrec-mode.

 • Batterilevetid: 2 uger

Fordele:

 • Virkelig lang batterilevetid
 • Egner sig til triatlon
 • Let og komfortabelt design

Ulemper:

 • Høj pris

Samsung Galaxy Fit 2

Pulsur test: Find det bedste pulsur - Samsung Galaxy Fit E pulsur

Også Samsung har – ligesom Atredo – lavet et simpelt pulsur med de mest basale funktioner, som er i en prisklasse, hvor alle kan være med. Selvom der er tale om en simpel model i et afdæmpet design, skal du ikke lade dig snyde af prisen, for kvaliteten fejler bestemt ikke noget. Faktisk kan du vælge mellem mere end 90 forskellige typer af aktiviteter, og du kan få notifikationer fra din mobil direkte på urets skærm, så du ved, hvis du skal holde pause fra din styrke- eller svømmetræning for at besvare et opkald.

Uret kan være en fast del af din hverdag. De fleste almindelige aktiviteter genkender uret selv, når du går i gang, men du kan også manuelt vælge aktivitet blandt de 90 forskellige muligheder, hvis du downloader den tilhørende app.

Udover pulsur og træningsur, kan Samsung Galaxy Fit E – utroligt nok til prisen – også tracke din søvn og tilbyde stresshåndteringsfunktioner.

 • Batterilevetid: 1 uge

Fordele:

 • Meget lav pris
 • Kan bruges til alle typer af sport og træning
 • Har søvntracking-funktion

Ulemper:

 • Har ikke GPS-funktion

Garmin Vivoactive 4

Pulsur test: Find det bedste pulsur - image 1

Med Garmin Vivoactive 3 får du et lækkert pulsur, der designmæssigt kan forveksles med et almindeligt armbåndsur af høj kvalitet. Du kan altså sagtens bruge uret til hverdag – og du behøver ikke en gang at tage det af, når du går i bad, da det er vandtæt. Det betyder, at du også kan bruge det til svømmetræning.

Udover at være et godt og alsidigt træningsur, kan uret også være en hjælp i hverdagen til at tracke aktivitet og søvn – det kan endda give en indikation om eventuel stress.

Garmin Vivoactive 4 har indbygget GPS med intet mindre end 15 forhåndsinstallerede funktioner, der indeholder muligheder for både langsomme/stillestående typer af sport, men også aktivitet af høj intensitet/hastighed – samt alt der i mellem.

Batteriet kan holde strøm i op til 7 dage, men batterilevetiden falder til 13 timer ved brug af GPS-funktion.

Du kan desuden sagtens lade mobilen og computeren blive hjemme; du kan nemlig modtager SMS’er og mails direkte via uret. I samme ombæring kan du bruge Garmins tilhørende app til at holde styr på aktiviteter og træning – også direkte via uret.

 • Batterilevetid: 7 dage

Fordele:

 • Lækkert design
 • Kan måle stressniveau
 • Har GPS og tracking-funktion
 • Kan kobles til mobil og computer
 • Medfølgende Garmin app

Ulemper:

 • Begrænset batterilevetid ved GPS-funktion

Polar M600

Pulsur test: Find det bedste pulsur - Polar M600 Sport pulsur
PRISER FRA
 

 

1499,-

 

Polar M600 skiller sig lidt ud fra de øvrige pulsure i testen. Dels er der tale om et både solidt og designmæssigt pænt ur, men samtidig er funktionen en smule anderledes, da formålet med Polar M600 primært er at fungere som en digital personlig træner. Det betyder blandt andet, at du kan oprette en aktivitetsprofil på uret, at pulsen måles konstant, at søvnrytmen trackes samt at du får feedback på aktivitet, f.eks. i form af tips og gode råd til at forbedre træningen.

Polar M600 har GPS-funktion, der blandt andet giver mulighed for at se egne ruter og tracking af bevægelse undervejs. Selvom uret ikke egner sig til decideret dykning, kan det sagtens tåle at komme med i bad og til svømmetræning, da det er vandtæt ned til 10 meters dybde.

Uret kan desuden parres med din smartphone, så du både kan besvare opkald og høre musik via uret. Det betyder, at du kan efterlade din mobil derhjemme og spare vægten, når du skal ud at løbe eller cykle. Dertil kommer, at du kan downloade en tilhørende app for endnu flere funktioner.

Batterilevetiden er ikke opgivet, men øvrige tests viser, at uret ved almindelig aktivitetsbrug kan holde strøm i et par dage. Hvis GPS- og musikfunktion bruges, kan uret holde strøm i 6-7 timer.

 • Batterilevetid: Cirka 2 dage

Fordele:

 • God pris
 • Smart og robust design
 • Personlig træner funktion
 • GPS-funktion med tracking
 • Mulighed for at besvare opkald og høre musik via uret

Ulemper:

 • Kort batterilevetid

Garmin Fenix S5

Pulsur test: Find det bedste pulsur - Garmin Fenix 5 pulsur

Leder du efter et pulsur, som hører til i den absolutte top, skal du tage et kig på Garmin Fenix 5. Allerede når du står med uret i hånden, er du ikke i tvivl om, at der er tale om et pulsur af højeste kvalitet. Uret er da også flere gange kåret som testvinder, og det er bestemt fortjent. Alene designet skiller sig ud og er meget elegant og let for et pulsur. Uret kan snildt forveksles med et lækkert armbåndsur og dermed bruges til hverdag også.

Prisen er i den høje ende af skalaen, men du får også, hvad du betaler for med Garmin Fenix 5. Uanset sportsgren vil du kunne finde de registreringer og funktioner, som du har brug for. Du kan vælge målinger for stort set alle typer af sport og træning, ligesom du kan kortlægge distancer, afstande, tider, mål, hjertefrekvens og puls; for bare at nævne et udpluk.

GPS’en indeholder både barometrisk højdemåler og treakset kompas. Det giver til sammen stor nøjagtighed i målingerne, og det giver blandt andet også mulighed for at bruge det ved mere ekstreme sportstyper som f.eks. bjergbestigning eller skydiving.

Batterilevetiden er på intet mindre end 14 dage, og noget ganske smart er strømsparefunktionen. Uret går nemlig selv på standby, når det vurderer, at det ikke er i brug, ligesom det selv automatisk tænder, når aktiviteten igen påbegyndes. Og selv med GPS’en tændt, kan Garmin Fenix 5 holde strøm i hele 24 timer.

 • Batterilevetid: 14 dage

Fordele:

 • Stilet og elegant design
 • Kan bruges til alle sportsgrene
 • Meget lang batterilevetid
 • Mange funktioner og typer af registreringer

Ulemper:

 • Høj pris

Garmin Forerunner 35

Pulsur test: Find det bedste pulsur - Garmin Forerunner 35 gps og pulsur
PRISER FRA
 

 

778,-

 

794,-

 

Som det er gældende med flere af Garmins pulsure, er også Garmin Forerunner 35 at anbefale til løb eller cykling, da målinger ved svømning er knap så gode. Til gengæld er der ved netop løb og cykling tale om et virkelig godt og præcist pulsur med gode funktioner.

Designet med den bløde rem og den store firkantede skærm stråler af pulsur, men der er tale om et mere elegant ét af slagsen, og du kan derfor sagtens bruge uret til hverdag også. Det er desuden let og komfortabelt at have på.

Selvom Garmin Forerunner 35 har en del funktioner, er det især selve pulsmålingen, der skiller sig ud. Pulsen måles både nat og dag, og uret analyserer dine daglige rutiner, uanset om du sover, dyrker motion eller er på arbejde.

Med Garmin Forerunner 35 kan du blandt andet sætte mål for din træning, herunder også daglige antal skridt, samlet distance og kalorieforbrænding, samt mulighed for reminder, hvis du har været stillesiddende for længe. På den måde har du hele tiden motivationen lige ved hånden, uanset dit personlige mål.

Batterilevetiden er 9 dage ved almindelig aktivitetsbrug og omkring 11 timer ved konstant brug af GPS-funktion.

 • Batterilevetid: 9 dage

Fordele:

 • Lav pris
 • Meget præcis pulsmåling
 • Funktioner til mål for daglig bevægelse

Ulemper:

 • Begrænset batterilevetid ved GPS-funktion

Suunto Spartan Sport Wrist HR

Pulsur test: Find det bedste pulsur - Suunto Spartan Sport Wrist HR pulsur
PRISER FRA
 

 

2195,-

 

Her er der tale om et pulsur, der ligner et pulsur. Designet er ikke så fancy, og du vil måske nøjes med at iføre dig uret, når du reelt skal bruge det. Til gengæld er der ingen slinger i valsen, når det kommer til den indvendige teknologi. Specielt pulsmåleren har en præcision, der sjældent ses mage i pulsure. Hertil kommer funktioner til at måle stressniveau, hjerterytme og bevægelse.

Suunto Spartan Sport Wrist HR er et alsidigt ur, der kan bruges til mange forskellige typer af sport. Udover et hav af funktioner, er det også vandtæt ned til 100 meters dybde. Uanset, om du skal bruge det til svømning eller ej, er det en smart funktion, for du kan dermed også have det på i bad efter endt træning.

Udover pulsmålerfunktionerne, kan uret også tælle kalorier og skridt, det har GPS-funktion, og så er der mulighed for at bruge det til intervaltræning med distance og tid.

Selvom batterilevetiden umiddelbart er på helt op til 10 dage, gælder det ikke, hvis GPS-funktionen samtidig bruges, da det nedsætter batterilevetiden til 12 timer.

 • Batterilevetid: 10 dage

Fordele:

 • Solidt og vandtæt
 • Information om hjerterytme, bevægelse og stressniveau
 • GPS med flere funktioner

Ulemper:

 • Begrænset batterilevetid ved GPS-funktion

Sportybuddy Veryfit Smart

Pulsur test: Find det bedste pulsur - Sportsbuddy Veryfit Smart Pulsur
PRISER FRA
 

 

999,-

 

Med Sportybuddy Veryfit Smart får du et alsidigt pulsur, der fungerer rigtig godt til mange forskellige sportsgrene, da det har hele 14 forskellige sportsprogrammer, herunder løb, cykling, trekking, fitness og yoga. Dertil kommer mange hverdagsfunktioner som skridttæller, kalorieforbrænding og søvntracking. Hertil kommer blandt andet meditations- og vejrtrækningsøvelser.

Pulsuret kan kobles op til din smartphone, så du kan få notifikationer fra apps og SMS’er direkte i displayet, og du kan også modtage opkald via dit ur, så du ikke behøver at have mobilen på dig under træning. Der medfølger desuden en app, hvor du kan holde styr på dine personlige mål og udviklingen undervejs.

Uret er i et rigtig fint og tidssvarende design, så du sagtens kan bruge det som hverdagsur også. Det er også muligt at vælge mellem forskellige designs til displayet for personliggørelse af uret.

 • Batterilevetid: 10 dage

Fordele:

 • Alsidigt ur
 • God pris

Ulemper:

 • Ingen GPS-funktion

Beurer PM25 Pulsur

Pulsur test: Find det bedste pulsur - Beurer PM25 Pulsur
PRISER FRA
 

 

399,-

 

407,-

 

328,-

 

599,-

 

Leder du efter et helt simpelt og billigt pulsur – måske dit første af slagsen – er Beurer PM25 et rigtig godt bud. Alle kan være med på prisen, og du får mange gode funktioner i forhold til dagligdagens motionering, herunder pulsmåling af gennemsnitspuls og den maksimale puls samt beregning af fedt- og kalorieforbrænding.

Pulsuret fra Beurer fungerer også som almindeligt ur med tidsangivelse, datoangivelse og alarmfunktion samt stopur. Dertil kommer, at det er vandtæt ned til 30 meter, hvilket er relativt meget sammenlignet med mange af de øvrige pulsure i testen.

Med til uret følger både opbevaringstaske og brystbælte, hvis du foretrækker at løbe med pulsuret ved brystet frem for om håndleddet.

Batterilevetiden er ikke oplyst af forhandlerne, og det må dermed formodes, at uret – også i forhold til prisen – ikke har det bedste batteri i testen.

 • Batterilevetid: Ikke oplyst

Fordele:

 • Meget god pris
 • Beregning af fedtforbrænding

Ulemper:

 • Begrænset antal funktioner
 • Ingen GPS

Atredo Q8 Plus Smart Watch

Pulsur test: Find det bedste pulsur - Atredo Q8 Plus pulsur
PRISER FRA
 

 

249,-

 

Er dit primære behov fitnesstracking, kan du spare mange penge ved at vælge det prisvenlige pulsur fra Atredo. Atredo Q8 Plus Smart Watch koster en brøkdel af de konkurrerende modeller fra producenter som Garmin og Apple. Naturligvis er der heller ikke lige så mange fancy funktioner, men hvis du leder efter et godt og solidt basis-pulsur, er modellen her måske noget for dig – især hvis du samtidig har et begrænset budget. Sammenstillet med prisen, er der dog tale om et pulsur, der faktisk kan rigtig meget.

Udover ur og pulsmåler, giver Atredo Q8 Plus Smart Watch dig mulighed for at måle din søvnkvalitet, måle dit blodtryk og iltning af blodet, tælle dine skridt og kalorier og give dig et samlet overblik over dagens aktiviteter.

Utroligt nok til prisen, har Atredo også udviklet en gratis app, der er kompatibel med pulsuret (FlagFit 2.0), der giver dig mulighed for lagring af informationer fra pulsuret på mobilen.

 • Batterilevetid: Ikke oplyst

Fordele:

 • Meget billigt
 • Mange funktioner til prisen

Ulemper:

 • Ingen GPS/tracking
 • Batterilevetid er ikke oplyst

Pulsur testvinder

Der er enormt mange gode bud på pulsure i testen ovenfor, og hvilket ur, du bør vælge, afhænger af dine præferencer og behov – og naturligvis dit budget.

Den absolutte pulsur testvinder må dog uden tvivl være: GARMIN FENIX 5

Uret kan bruges til alle sportsgrene og motionsformer, det har en exceptionel præcision, og det kan holde batteri markant længere end de øvrige ure i testen. Vil du gerne have det absolut bedste pulsur, skal du vælge Garmin Fenix 5.

Da vores pulsur testvinder også ligger højt i prisniveau, vil vi fremhæve det bedste pulsur til prisen også, som er Garmin Vivoactive 3. Her er der tale om et særdeles godt pulsur til en rigtig god pris. Der er ikke nær så mange funktioner som ved Fenix 3 – men det er bestemt heller ikke alle, der har brug for så mange funktioner. Uret holder ”kun” strøm 1 uge – sammenlignet med 2 uger ved Fenix 5 – men til de fleste almindelige motionsudøvere er det mere end rigeligt.

Se også: De bedste elektriske tandbørster

Hvilket pulsur skal jeg vælge?

Når du skal vælge pulsur, er det vigtigste at kigge på dine behov. Udgangspunktet er, at jo flere funktioner uret har, des dyrere er uret – og der er ingen grund til at betale for noget, du alligevel ikke kommer til at bruge.

GPS-funktion

Den grundlæggende forskel på pulsure er, hvorvidt de er med GPS-funktion eller ej. De fleste pulsure har GPS-funktion, men de billigste i testen har ikke. Dertil kommer GPS’ens præcision. Er du amatør, har det formentlig ikke nogen betydning, om GPS’en er 100% præcis, men er du professionel, har præcisionen en helt anden betydning.

Behov og ønsker til øvrige funktioner

Dertil kommer behov for øvrige funktioner. Alle pulsure kan naturligvis måle puls, og de fleste kan efterhånden også tælle skridt og måle tid og distancer ved løb og cykling som minimum. Valget afhænger i høj grad af den eller de sportstyper, du skal bruge pulsuret til. Skal du svømme eller ro, skal uret være vandtæt. Skal du på bjergbestigning, skal uret have barometrisk højdemåler i GPS’en for at være præcis. Vil du gerne bruge uret til en livsstilsændring, kan det være en fordel med tracking af søvn og kalorietæller.

Søvntracking

Nogle pulsure kan tracke din søvn. Uret måler din puls om natten og registrerer let og dyb søvn samt opvågninger. Søvntracking kan blandt andet give et billede af, om du sover godt og nok, men det kan også bruges i forbindelse med stressproblematikker, da stress typisk også kommer til udtryk via vores søvn.

Batterilevetiden

En anden god ting at overveje, når du skal vælge pulsur, er urets batterilevetid. Og her er der virkelig forskel, modellerne imellem. Den maksimale batterilevetid er oplyst i punktform i testen ovenfor, men det er vigtigt at være opmærksom på, at dén batterilevetid er ved hverdagsbrug af uret blot ved aktivitetsmåling. Uret bruger markant mere strøm ved GPS-funktion, søvntracking om natten, afspilning af musik eller telefonopkald. Du bør derfor nærstudere de forskellige modeller. De bedste batterier kan holde strøm i omkring 24 timer ved blandet brug, mens de ringeste batterier kun holder strøm 6-7 timer.

Dyrker du kun motion en halv time dagligt – og bruger du udelukkende uret imens – betyder batterilevetiden ikke nær så meget. Så vil du alligevel kun skulle lade uret op 1-2 gange om ugen, og det er overkommeligt for de fleste.

Andre test du måske er interesseret i: varmepude test, CBD olie test & massageapparat test

Bruger du til gengæld uret hele dagen (og måske også om natten) og til mere intensiv brug, er det rart med et ur, der holder strøm i længere tid.

Slip for mobilen

Er du på løbe- eller cykeltur, vil du måske gerne undgå at have en stor og klodset smartphone i lommen. Her kan det være smart at lede efter et pulsur, der kan forbindes til din mobil. Nogle modeller kan kun vise notifikationer fra mobilen, mens andre kan vise SMS’er og mails og besvare opkald. Sidstnævnte er også rigtig smart, hvis du svømmetræner, hvor det ikke er fysisk muligt at medbringe telefonen.

Hør musik

Kan du godt lide at høre musik, mens du dyrker motion eller træner – eller bare til hverdag – kan du vælge et pulsur med musiktjeneste. Apples pulsure har adgang til Apple Music, mens en del af de øvrige pulsure i testen enten kan kobles op til Spotify eller downloade sange direkte til uret. Musikken kan høres via trådløse høretelefoner med bluetooth-opkobling. På den måde har du heller ikke ledninger hængende i vejen.

Se også: De bedste fitness udstyr butikker

Ofte stillede spørgsmål

Hvad måler et pulsur?

Et pulsur måler typisk hjertefrekvens, også kendt som puls.

Hvor præcise er pulsure?

Pulsure kan variere i præcision, men mange moderne modeller er meget nøjagtige.

Kan et pulsur måle blodtryk?

Nogle moderne pulsure har funktioner til at måle blodtryk, men de fleste er ikke designet til at give nøjagtige blodtryksmålinger. Det anbefales at bruge en dedikeret blodtryksmonitor for nøjagtige resultater.


Denne pulsur test er udarbejdet på baggrund af eksisterende online tests, anmeldelser og produktbeskrivelser. Helsebladet.dk har dermed ikke selv indkøbt og testet produkterne, men lavet testen på baggrund af research af produkterne.

Skriv en kommentar