Få dine hjemlige omgivelser til at blive et beroligende fristed med salvie røgelse

Indianerne har haft en tradition med smudging i tusindvis af år. Denne tradition er i dag blevet en udbredt praksis blandt mange andre mennesker. Ved hjælp af salvie røgelse kan du rense dig selv, dine omgivelser, krystaller eller spirituelle værktøjer. Det kræver kun en simpel ceremoni, hvor du gennemfører nogle ritualer.

Når du bruger salvie røgelse, kan du få dine hjemlige omgivelser til at blive til et beroligende fristed. Det kan blive et sted, hvor du oplever en ren og frisk energi samt en øget lykkefølelse. Efter en rensning med salvie røgelse er der mulighed for, at du føler dig både høj, glad og fri.

Hvad er salvie?

Hvad er salvie?

Salvie har naturligvis et latinsk navn, som er Salvia officinalis. Salvia kommer fra salvare, som betyder at frelse eller helbrede, mens officinalis betyder anerkendt lægeplante.

Salvie har været et naturlægemiddel gennem hundredvis af år, hvor det har været godt imod alt lige fra overgangsalderen til ondt i halsen. Derfor finder du det også stadig i mange forskellige kosttilskud.

Hvad er salvie røgelse?

Salvie røgelse er typisk fremstillet af hvid salvie. Salvie hvid røgelse er samlet i et bundt og bundet tæt sammen. Det gør din salvie røgelse klar til smudging, som er en betegnelse for at rense luften.

Smudging eller røgrensning har i en del år været brugt i mange kulturer verden over. Har du noget salvie røgelse, kan du foretage en røgrensning for at fjerne negative energier.

Hvordan bruges salvie røgelse?

Du bruger salvie røgelse til en såkaldt smudging ved hjælp af ganske få nødvendige værktøjer. Disse værktøjer er:

  • Et bundt salvie røgelse. Køb hvid salvie røgelse her
  • En abeloneskal eller et ildfast fad af en art til at bære den brændende salvie rundt med samt til at opfange asken.
  • Nogle foretrækker tændstikker fremfor en lighter.
  • En fjer eller en vifte til at vifte røgen rundt med.

Inden du går i gang med at brænde din salvie røgelse, skal du åbne alle døre og vinduer. Det sikrer nemlig, at røgen og alle de negative energier kan komme ud af rummet eller din bolig. Derefter kan du tænde din salvie røgelse, hvor du skal vente på, at der dannes en flamme. Når der er opstået en flamme, skal du forsigtigt puste den ud.

Du har nu kun de smukke gløder fra din salvie røgelse tilbage. Du skal holde gløderne i gang ved forsigtigt at puste til dem en gang imellem. Skulle det ske, at gløderne i salviebundtet går ud, skal du blot tænde det igen.

Fordel røgen fra din salvie røgelse med en fjer eller en vifte, mens du bevæger dig rundt i et rum, i hele din bolig eller rundt om en person, der skal renses. Er du i gang med at rense et rum, er det vigtigt, at du kommer rundt i hele rummet samt i alle hjørner og kroge.

Har du ydermere krystaller eller spirituelle værktøjer, der skal renses, kan du trække de forskellige genstande gennem røgen fra din salvie røgelse.

Røgen fra salvie røgelse repræsenterer bønner, der svæver ud i universet. Sig derfor dine bønner eller ønsker højt, mens du vifter med en fjer eller en vifte for at få gang i røgen. At brænde røgelse af er altså et meget personligt ritual i og med, at bønnerne er dine helt egne.

Afslut din røgrensning på bedste vis

Afslut din røgrensning på bedste vis - salvie røgelse

Efter du har renset et rum, en hel bolig, en person eller en genstand, skal du rundt om det hele igen, mens du siger dine bønner højt endnu en gang. Til dette formål kan du eventuelt bruge blid musik, der løfter energien op på et højere niveau samt, som styrker intentionen i dine bønner.

Når du har gennemført hele ritualet, bør du fejre den nye begyndelse rent fysisk. Det kan blandt andet være med mad, sang, dans eller lignende.

Relateret artikler: Adaptogener og rosenrod & Gotu Kola

Skriv en kommentar