Gua sha sæt med jaderulle: Få en ung hud uden kemi eller cremer

Hvis du scroller lidt rundt på Instagram eller Facebook, har du med garanti stødt på bloggere og influencere, der reklamerer med, at du kan få smukkere hud med et gua sha sæt og jaderoller.

Men er der noget om snakken? Kan lidt ansigtsmassage med en sten og rulle virkelig give mere ungdommelig og smukkere hud?

Det korte svar er ja, og her nedenfor giver vi dig det fulde overblik over alt, du skal vide om gua sha sæt og jaderoller, så du kan tage din skønhedsrutine til at helt nyt niveau. Køb gua sha sæt med jaderoller her.

Anbefaling

Gua sha sæt med jaderulle

9.8/10

Vores Score

Største fordele:

 • 100% Tilfredshedsgaranti
 • Over 140 5-stjernet kundeanmeldelser
 • Kan bruges til at tackle tegn på aldring

Her får du vores anbefaling som vi har baseret på de mange flotte kundeanmeldelser som produktet her har fået. Derudover er prisen fornuftig, hvor du oveni købet også for fuld tilfredshed eller pengene retur.

Gua sha sæt med jaderulle: Få en ung hud uden kemi eller cremer - gua sha saet med jaderoller anmeldelse

Hvad bruger man en jaderulle til?

Jaderullen er en populær ansigtsrulle at bruge i forbindelse med sin skønheds- og ansigtspleje, og flere bruger den troligt for at få en smukkere og mere ungdommelig hud.

En jaderulle kan nemlig bruges til at stimulere mikrocirkulationen og muskulaturen i ansigtet, og på den måde stimulere, opstramme og afgifte du dine muskler og hud.

Ved daglig brug kan den bidrage til at give huden gløden tilbage, mindske rødme og gøre dine porer finere, og er ligeledes perfekt til at forebygge mod uren hud, hævelser og rødme. Køb gua sha sæt med jaderoller her.

Det gør gua sha-massage for dit ansigt

Det gør gua sha-massage for dit ansigt - Gua sha sæt med jaderulle

Gua sha er en gammel massagetradition fra kinesisk medicin, der i dag bruges især inden for skønheds- og ansigtspleje. En gua sha-massage kan nemlig udrette (små) mirakler for dit ansigt, da det sætter gang i blodcirkulationen og giver lymfedrænage.

Faktisk kan gua sha-massage være et naturligt alternativ til botox, fillers og andre hårde kemikalier, og kan være din nye trofaste væbner i kampen mod rynker og gøre din hud mere elastisk og ungdommelig.

Det får du ud af gua sha-massage:

 • Øget blodcirkulation
 • Lymfedrænage
 • Affaldsstoffer masseres væk
 • Mere glød
 • Fine linjer og rynker mindskes
 • Renere hud

Efter bare én behanding med et gua sha sæt kan du se et tydeligt resultat i ansigtet. Huden får mere glød og virker mere spændstig, og du kan sagtens udføre behandlingen selv. Køb gua sha sæt med jaderoller her.

Gør det selv ansigtsbehandling – tips til før du går i gang

Men før du går i gang med at bruge både jaderoller og gua sha-stenen, skal du tage dig et par forholdsregler for at sikre, at du får det optimale ud af ansigtsmassagen og behandlingen.

For det første er det vigtigt, at du bruger en olie eller serum med C-vitamin, da ansigtsrullen og gua sha-stenen skal kunne glide let over og ikke trække i huden. Det er dét, der ligger under huden, som du skal arbejde med og altså ikke selve hudoverfladen.

Vigtigst af alt er dog at bruge en gua sha-sten og jaderulle af god kvalitet, som ikke er blevet overfladebehandlet med skadelige kemikalier.

Her kan vi især anbefale skønhedssættet fra webshoppen ShytoBuy, der giver 100% tilfredshedsgaranti på deres sæt med jaderoller, gua sha og C-vitamin-serum.

På den måde får du også en serum, der bidrager til at booste din huds collagen-produktion, hvilket er godt at kombinere med brugen af jaderoller og gua sha sæt, da det ligeledes bidrager til at reducere fine linjer og rynker. Køb gua sha sæt med jaderoller her.

Sådan bruger du et gua sha sæt – til ansigtet og appelsinhud

Gua sha-massage er især velegnet til ansigt og hals, da det er en perfekt anti aging-behandling velegnet til at reducere rynker og fine linjer.

Efter du har vasket dit ansigt og påført olie eller C-vitamin serum, skal du med et moderat tryk skrabe gua sha-stenen fra midten af ansigtet og ud. Start langs kæben og kør ud til siden, og gentag denne bevægelse 5-10 gange. Skift herefter side.

Gentag samme proces langs kinder, pande og hage, og masser herefter med en opadgående bevægelse langs halsen.

Afslut gua sha-massagen med at køre stenen fra pande og hele vejen ned til halsen 5-10 gange, da det fører de frigjorte toksiner væk fra lymfesystemet.

Hvis du har uren hud eller betændt hævelse, kan du massere det væk med din gua sha-sten, og ansigtsrynker kan blive mindre synlige ved massagen.

Flere bruger også gua sha-stenen til at massere baglår for at reducere fremkomsten af appelsinhud. Her skal du massere med lange opadgående strøg og gentage denne proces 5-10 gange på hvert lår.

Behandlingen øger blodcirkulationen og fjerner affaldsstoffer på det behandlede område, og får din hud til at se mere velplejet, ungdommelig og glat ud. Køb Gua sha sæt med Jaderoller her.

Sådan bruger du jaderoller – ansigtsbehandling hjemme

En jaderulle bruges til at afstresse og opstramme hud samt reducere urenheder og bumser. Derudover er en ansigtsrulle det perfekte skønhedsredskab til at give huden mere glød, og bør derfor være en fast del af din daglige skønhedsrutine.

For at få de bedste resultater bør du bruge jaderullen dagligt i minimum 10 minutter, og herefter skal du blot følge nedenstående trin:

 • Trin 1: Rens huden i ansigtet: Rens dit ansigt for snavs og bakterier, ellers bliver de bare arbejdet længere ind i huden under behandlingen. Dine produkter trænger også bedre ind, når din hud er ren.
 • Trin 2: Påfør olie eller serum: Efter rens skal du påføre en olie, serum eller fugtighedscreme. Vælg et produkt, der passer til din huds behov.
 • Trin 3: Begynd at rulle: På de fleste jaderuller er der en stor og lille ende at rulle med. Brug den store ende på hals, kinder, hage samt pande og brug den lille omkring øjne, næse og læber. Lad være med at rulle i tilfældige mønstre. Generelt er det bedst at rulle fra midten af ansigtet og ud til kanterne i en opadgående bevægelse. På den måde løftes dit ansigt opad i stedet for ned. Hvis din hud bliver rød under og efter massagen, er der ingen grund til bekymring, det er bare et symptom på den øgede blodcirkulation, hvilket jo er hensigten.
 • Trin 4: Rengør din jaderoller: Produkter, bakterier og snavs ophober sig på din ansigtsrulle, og derfor er det vigtigt, at du altid husker at vaske den med en blid sæbe efter brug.
 • Trin 5: Læg ansigtsrullen i køleskabet

En jaderulle virker allerbedst, hvis den har ligget i køleskabet i natten over, før du bruger den. Det hjælper med hævelse, træthed og føles dejligt afslappende! Køb gua sha sæt med jaderoller her.

Skriv en kommentar