Tandblegning hjemme – få hvidere tænder med 100% tilfredshedsgaranti

Drømmer du om at få et hvidt Colgate-smil, men har ikke råd til at betale mellem 2000-4000 kroner for en professionel tandblegning hos tandlægen?

Fortvivl ej, der er nemlig billigere alternativer til at få hvidere tænder. Og en af dem er tandblegning hjemme, som kan give mindst lige så gode resultater som en tandblegning hos tandlægen. Men hvordan vælger man de bedste produkt til tandblegning hjemme, og hvilke faldgruber skal man holde øje med? 

Det og meget mere giver vi dig det fulde overblik over i denne artikel, hvor vi ligeledes afslører, hvordan du kan få hvidere tænder med 100% tilfredshedsgaranti uden at bruge brintoverilte, som er skadeligt for emalje, tænder og tandkød. Køb tandblegningssæt uden brintoverilte til tandblegning hjemme her.

MySmile Tandblegningssæt – Vores favorit!

mysmile-teeth-whitening-kit

9.7/10

Vores score

Største fordele:

 • Effektiv blegning på 10 min om dagen
 • 100% Tilfredshedsgaranti
 • Sikker for emaljen uden skadelige kemikalier

MySmile Tandblegningssæt tilbyder en enkel og effektiv løsning for at opnå et lysere smil hjemme. Dette sæt er en ideel løsning for dem, der ønsker at blege deres tænder uden de store omkostninger ved en tandlægebehandling.

Udstyret med en avanceret PAP+-formel, er det designet til at blege tænderne på en både effektiv og skånsom måde, hvilket reducerer risikoen for smerter eller følsomhed. Inkluderet i sættet er et mundstykke med LED-teknologi, som gør processen nem og smertefri. Kun 10 minutters daglig anvendelse af sættet kan give synlige resultater efter blot 6 behandlinger.

MySmile Tandblegning Anmeldelse

Hvad er den bedste metode til tandblegning hjemme?

Tandblegning hjemme - få hvidere tænder med 100% tilfredshedsgaranti - flotte hvide taender

Der er mange tandblegningsprodukter på markedet, så hvordan vælger du de bedste til tandblegning hjemme? Som udgangspunkt er det vigtigt, at du undgår produkter uden brintoverilte. 

Selvom brintoverilte kan være effektivt til at give dig hvidere tænder, så har EU vedtaget, at man ikke må købe tandblegningsprodukter med brintoverilte, hvis koncentrationen af det aktive stof overstiger 0,1 procent. Og det er ikke uden grund! Brintoverilte kan nemlig skade både emaljen, tandkødet og tænderne.

Derfor indeholder de bedste produkter til tandblegning hjemme det aktive stof phthalimidoperoxycaproicacid (PAP), som er et sundt og mere sikkert alternativ til brintoverilte. PAP, eller phthalimidoperoxycaproic acid, har samme effekt som brintoverilte, da det giver hvidere tænder. 

PAP (phthalimidoperoxycaproicacid) er i modsætning til brintoverilte nemlig en organisk peracid, som er i stand til at nedbryde tandpletter og give dig hvidere tænder uden at påvirke emaljen og dine tænders sundhed. Derudover er PAP CE-godkendt, og overholder dermed strenge EU-standarder for tandblegeprodukter.

Et af de bedste tandblegningsprodukter på markedet, der bruger PAP, er produceret af mysmile. Mysmile giver 100% tilfredshedsgaranti på, at man ved brug af deres PAP-formel og mundstykke med LED-lys kan få synligt hvidere tænder på blot 6 dage. Og tilfredshedsgarantien er en helt klar fordel, når du skal vælge den bedste tandblegning hjemme, da du dermed er garanteret at få hvidere tænder, ellers kan du få dine penge tilbage. Køb mysmile tandblegningssæt med 100% tilfredshedsgaranti her.

Fordele ved at bruge et tandblegningssæt til tandblegning hjemme

 • Op mod 90% billigere end en tandblegning hos tandlægen
 • Med PAP+-formel, som bleger tænder effektivt på 10 minutter
 • 100% tilfredshedsgaranti på hvidere tænder
 • Synlige resultater efter 6 dage
 • Mundstykke med LED-lys for at øge blegemidlets effekt
 • Sikker for emaljen – og velegnet til sensitive tænder
 • Skal blot bruges 10 minutter om dagen
 • Ingen sensitivitet, smerter eller skadelige kemikalier

Et mysmile-sæt med mundstykke og PAP-gel er en rigtig effektiv metode til at få hvidere tænder, og kan sagtens blive brugt alene. Men hvis du enten vil vedligeholde eller forbedre resultaterne af din hjemme-tandblegning, kan du tage et andet hemmeligt (og prisvenligt!) våben i brug. Nemlig at børste tænder i aktivt kul! 

Det kan lyde mærkeligt, at aktivt kul, der trods alt er sort som, ja, kul, kan hjælpe med at fjerne misfarvninger på tænderne. Men der er faktisk mening med galskaben. 

Aktivt kul har nemlig en helt unik evne til at binde sig til lugtmolekyler og farvestoffer, og kan dermed både bidrage til en bedre ånde og hvidere tænder, da det kan hjælpe med at fjerne de belægninger, som forårsager misfarvede tænder.

Du kan enten bruge tandblegningssættet og aktivt kul sammen eller hver for sig. Begge produkter kan hjælpe med at give dig hvidere tænder. Men hvis du gerne vil forlænge effekten af din hjemme-tandblegning, kan det være en god idé at bruge både et tandblegningssæt med PAP-gel og aktivt kul til tandblegning samtidig.

Uanset om du vælger at bruge aktivt kul til tandblegning alene eller i kombination med et tandblegningssæt, vil vi igen anbefale mysmile, da de som sagt har 100% tilfredshedsgaranti på effekten af deres produkter og mange positive kundeanmeldelser.

Og mysmile har netop også aktivt kul til tandblegning i deres sortiment.  Som en ekstra bonus leveres deres aktive kulpulver til tandblegning hjemme i en lækker kombi-pakke med to bambustandbørster, som er et langt mere bæredygtigt alternativ til almindelige tandbørster af plastik. Så du får med andre ord hvidere tænder, mens du passer på miljøet. Køb aktivt kul til tandblegning fra mysmile her.

Fordele ved at bruge aktivt kul til tandblegning

 • Op mod 200% billigere end tandblegning hos tandlægen
 • 100% tilfredshedsgaranti på hvidere tænder
 • Hjælper med at give bedre mundhygiejne
 • Giver synlige resultater næsten med det samme
 • mysmile aktivt kul til tandblegning kommer med 2 bambustandbørster
 • Trækker toksiner ud af munden og giver bedre ånde

Inden du køber en bøtte aktivt kul til tandblegning hjemme og smider din Colgate-tandpasta ud, er det vigtigt at understrege, at du fortsat skal blive ved med at børste tænder med en flour-tandpasta. Aktivt kul hjælper med at gøre tænderne hvidere og giver en friskere ånde, det kan ikke holde Karius og Baktus væk. Det er det kun en god mundhygiejne og flour-tandpasta, der kan.

Hvor længe holder en tandblegning hjemme?

​​Hvor længe en tandblegning varer, varierer meget fra person til person. Og det skyldes primært, at det er meget individuelt, hvad man drikker, spiser og hvor god ens mundhygiejne er.

For det, man indtager gennem munden, og om man har en god mundhygiejne, er nemlig altafgørende for, at man ikke får gule tænder.

Derfor er det også vigtigt, at du børster tænder to gange dagligt, helst to minutter ad gangen, da det kan hjælpe med at forlænge effekten af din tandblegning, uanset om du selv gør det derhjemme eller får den hos en tandlæge.

Derudover bør du også skylle munden med vand, hver gang du har drukket cola, sort te eller andet, der kan misfarve dine tænder. Rødvin, rygning og andet, der misfarver tænder, kan ligeledes påvirke effekten af din tandblegning.

Men man skal jo leve, og hvis du ikke kan undvære dit kaffefix, en iskold cola en varm sommeraften eller gløgg for at holde varmen til jul, kan du overveje at børste tænder i aktivt kul.

Aktivt kul kan som beskrevet nemlig hjælpe med at forlænge effekten af din tandblegning, uanset om du gør det selv derhjemme med et tandblegningssæt eller får en professionel tandblegning hos tandlægen. Køb aktivt kulpulver til hvidere tænder med 100% tilfredshedsgaranti her.

Blegning af tænder – hvad koster det hos tandlægen? 

Prisen for at få hvidere tænder med en tandblegning hos tandlægen ligger mellem 2000-4000 kroner. Der kan dog være store geografiske prisforskelle, afhængigt af hvor du bor i Danmark, og prisen varierer også fra tandlæge til tandlæge, da det er en af de behandlinger, som ikke er prisreguleret.

Blegning af tænder hos tandlægen er med andre ord en dyr fornøjelse, og mange vælger derfor at gå rundt med sine gule og misfarvede tænder, da man ganske enkelt ikke kan finde plads i budgettet til en tandblegning med stigende inflation og andre økonomiske udfordringer.

Og du har med garanti hørt, at det er billigere at tage til tandlæge i eksempelvis Polen eller Tyskland? Og det er også rigtigt. Men tandblegning er faktisk en af de behandlinger, som koster nogenlunde det samme, uanset om du tager til tandlæge i Polen, Tyskland eller i Danmark. 

I Polen og Tyskland skal du nemlig forvente at skulle betale mellem 2000-3000 kroner for en tandblegning. Og hvis man lægger kørsel og andre udgifter oveni, kan det hurtigt ende med at blive en dyr fornøjelse. 

Et billigere alternativ kan derfor være at blege tænder hjemme med et godt tandblegningssæt. Det er ikke kun mere prisvenligt. De bedste producenter giver også 100% tilfredshedsgaranti på deres produkter, og du kan derfor forvente at få hvidere tænder, selvom du klarer tandblegningen selv. 

Et godt eksempel er tandblegningssættet fra mysmile, der er op til hele 90% billigere end en tandblegning hos tandlægen. Mysmile giver 100% tilfredshedsgaranti på sine tandblegningsprodukter, der ikke indeholder brintoverilte, og som dermed er helt sikkert for tænderne og emaljen. 

Og derfor kan du med 100% tilfredshedsgaranti opleve at få hvidere tænder, når du bruger mysmiles sæt til tandblegning hjemme. Køb tandblegningssæt fra mysmile med 100% tilfredshedsgaranti her.

Kan alle få hvidere tænder med tandblegning hjemme? 

Tandblegning hjemme - få hvidere tænder med 100% tilfredshedsgaranti - hvide taender

En tandblegning virker ikke på alle, uanset om du bruger blegeprodukter til tandblegning hjemme eller får en professionel tandblegning. En tandblegning kan eksempelvis fjerne misfarvninger forårsaget af:

 • Rødvin og alkohol
 • Rygning/tobak
 • Cola og syreholdige drikke
 • Sort te
 • Kaffe

Derimod tandblegning kan ikke fjerne misfarvninger på tænderne, der skyldes:

 • Medfødte/genetiske
 • Indtag af medicin
 • Misfarvninger på tandkroner
 • Alder (slid fører til gulning)

Tandblegning kan altså kun fjerne misfarvninger og pletter på tænderne, der skyldes livsstil og det, som du spiser, drikker og putter i munden. Hvorimod en blegning ikke kan hjælpe med at fjerne misfarvninger, der skyldes medicin, genetik, alder eller gule tandkroner.

Så inden du giver dig i kast med enten at bruge et tandblegningssæt til tandblegning hjemme eller får en klinikblegning, bør du finde frem til den underliggende årsag til dine gule tænder og misfarvninger. Kun på den måde kan du vurdere, om en tandblegning kan hjælpe dig med at få hvidere tænder.

Hvorfor får man gule tænder?

Selvom gule og misfarvede tænder er helt normalt, er det noget, som kan ramme selvtilliden hårdt, da smilet ofte er noget af det første, som vi lægger mærke til hos en ny person. Men hvorfor får man egentlig gule tænder? 

Svaret er mere komplekst end som så, da der kan være mange årsager til, at man har misfarvede tænder. En forklaring kan være, at nogle mennesker har fra naturens side har mere gule tænder end andre, men det kan også skyldes:

Alder 

Jo ældre du bliver, desto mere slides dine tænder. Gule tænder er dermed en helt normal del af det at blive ældre.

Kaffe og sort te 

Kaffe og sort te indeholder garvesyre, som ikke blot skader emaljen, men som også efterlader belægninger på tænderne, som gør dem gule og misfarvede.

Dårlig mundhygiejne 

“Du skal børste dine tænder, hver gang du vasker hænder”, lyder en gammel børnesang. Og det er faktisk en god idé, da dårlig mundhygiejne er en af de helt store syndere, når det kommer til gule tænder. 

Så børst tænder mindst to gange dagligt med en tandpasta med flour, vær omhyggelig med tandtråden et par gange om ugen og tag til tandlæge to gange årligt. Det holder ikke kun Karius og Baktus væk, det kan også hjælpe med at holde misfarvning af tænderne i skak.

Alkohol

Øl og andre typer alkohol er hårde for dine tænder, og kan føre til misfarvninger. Men den absolut største synder er rødvin, der indeholder garvesyre og meget stærke farvestoffer, som kan give misfarvede tænder.

Mad og drikke med højt syreindhold 

Cola har en pH-værdi på 2,4, og har dermed et meget syreindhold. Og det er netop syren i cola, som kan skade emaljen og gøre tænderne gule. 

Og selvom frugt er sundt og er propfyldt med sunde antioxidanter, vitaminer, mineraler og andre lækre næringsstoffer, er nogle frugter skadelige for tænderne. 

Det skyldes, at visse frugter indeholder mere frugtsyre end andre, hvilket kan give gule tænder og syreskader. Derfor kan det også være en god idé ikke at spise alt for mange vindruer, æbler og citroner.

Farverige fødevarer

Mørke fødevarer som eksempelvis kaffe, cola, lakrids, blåbær, granatæbler, karry og blå vindruer er propfyldt med molekyler med et højt farveindhold, der kan sætte sig som belægninger på tænderne og gøre dem misfarvede.

Rygning 

Tobak indeholder tjære og nikotin, som har en tendens til at sætte sig ekstremt godt fast på emaljen. Og det er også årsagen til, at rygere har en tendens til at få gule tænder. I værste fald kan stofferne trænge så dybt ind i tænderne, at misfarvningen bliver kronisk.

Læs også: Hvorfor har man dårlig ånde? Find svarene og løsningen her

Hvordan undgår man at få gule tænder?

Det mest oplagte råd til at undgå gule og misfarvede tænder er, at du undgår meget farverige fødevarer, passer på gravesyren, begrænser dit sodavandsforbrug og dropper cigaretterne, da de allesammen er store syndere, når det kommer til dine tænders farve.

Men hvis du ikke kan undvære din morgenkaffe, en iskold cola, et glas rødvin til aftensmaden i weekenden eller en indisk karryret, kan du tage visse forholdsregler for at forebygge gule tænder:

God tandhygiejne: Rene, sunde og pæne tænder kommer ikke af sig selv. Derfor bør du også børste tænder to gange dagligt, bruge en tandpasta med flour og tandtråd mindst et par gange om ugen. Det holder ikke kun Karius og Baktus væk, det hjælper også med at rengøre emaljen for de stoffer, der misfarver tænderne.

Skyl munden: Du behøver ikke at bruge mundskyl. Men det er en god idé at skylle munden med vand, efter du har spist frugt eller drukket sodavand eller rødvin. På den måde får syren ikke lov til at sidde på tænderne alt for længe.

Brug sugerør: Selvom det efterhånden er blevet lidt af en folkesport i Danmark at hade papirsugerør, og man godt kan komme til at føle sig lidt barnlig, når man drikker med sugerør, kan det være en god idé, når du drikker sodavand, smoothie eller iskaffe. For på den måde kommer syren og farvestofferne, i det du drikker, ikke lige så meget i kontakt med dine tænder, hvilket kan hjælpe med at undgå at få gule tænder.

Mælk i kaffen og teen: Te og kaffe har en tendens til at give gule tænder. Men et god tip er at tilsætte lidt mælk i sin varme drik, da mælk er med til, at de ikke sætter sig lige så nemt som belægninger på tænderne. 

Spis frugten med det samme: Undgå at bruge alt for lang tid på at snacke dine blåbær eller syreholdige frugter. Jo længere tid ,du bruger på at spise dem, desto mere belægning kommer der på dine tænder. Derudover er syre i frugterne også potentielt skadelige for emaljen. Så nyd din frugt relativt hurtigt.

Skriv en kommentar