Potenspiller til mænd – med naturens egne potensmidler

Ifølge Netdoktor.dk er der flere og flere mænd, som anvender potenspiller. Og faktisk er det ikke kun danske mænd! Vidste du, at 42% af adspurgte mænd i en britisk sexundersøgelse svarede, at de har oplevet eller oplever problemer med at præstere under samlejet? Der kan være mange årsager til udfordringen, men det får ikke mænd til at afholde sig fra at forsøge at gøre noget ved problemet.

Det er ikke kun ældre, men mænd i alle aldre, som vælger at købe en af de mange potenspiller uden recept for at få forbedring af rejsningen. Det er helt naturligt, at mænds potensevne svinder ind med tiden, hvilket kan være irriterende for den seksuelt aktive mand. Rejsningen kan nemlig føles svagere eller slet ikke finde sted.

For mange mænd er det dog for voldsomt et skridt at gå til lægen, hvilket får dem til at se på muligheden for at købe potenspiller i håndkøb – altså uden brug af en udskrevet recept.

Der findes mange gode potenspiller på det danske marked, som har vist sig effektive og kan hjælpe mænd med at bekæmpe den erektile dysfunktion. Mange kender til pillen Viagra, men der findes faktisk en lang række piller, som kan hjælpe.

Det kan være en meget privat sag at skulle købe potenspiller, og netop derfor er særligt potenspiller uden recept et foretrukken valg hos mange. Det forhindrer en kedelig samtale med lægen, samtidig med at man kan få hjælp. Det er tilmed værd at nævne, at mange af de potenspiller, som kan købes i håndkøb, indeholder ufarlige homøopatiske ingredienser, som hjælper manden med sit problem. Vi ser her på de mest populære af slagsen.

potenspiller til mænd

Potensmidler uden recept – bestil som håndkøb!

Potensmidler kan bestilles over internettet og være i din favn i løbet af få dage. Der er dog forskel på de enkelte piller og deres måde at virke på.

Vi ser her på 4 af de mest populære potenspiller til håndkøb.

ProSolution potenspiller

Potenspiller til mænd – med naturens egne potensmidler - ProSolution Potenspiller
PRISER FRA
 

 

299,-

 

ProSolution potenspiller er et potensmiddel til mænd. Det indeholder gode, naturlige ingredienser som f.eks. Panax ginseng, bukkehorn, maca og arginin. Potenspillen er gennemprøvet, da den har adskillige år bag sig.

Panax ginseng kan både hjælpe på mandens energiniveau samt understøtte et sundt niveau af det mandlige kønshormon. Bukkehorn og maca er godt for manden sexlyst, mens arginin en vigtig aminosyre, som omdannes til nitrogenoxid og hjælper kroppens celler med at kommunikere. ProSolution Potenspiller indeholder desuden også butea superba, der er en seksuel stimulant fra Østen.

Sådan bruges det

ProSolution Potenspiller bør tages 2 gange dagligt, når du har indtaget et hovedmåltid. Spis gerne en pille efter din middagsmad og 1 pille efter din aftensmad for bedste effekt. Pillen indtages blot med et glas vand.

Pillen har ingen kendte bivirkninger, men undersøg altid ingredienslisten i tilfælde af, du lider af en allergi.

Gold Max™ Daily potenspiller

Potenspiller til mænd – med naturens egne potensmidler - Gold Max™ Daily Potenspiller
PRISER FRA
 

 

409,-

 

Gold Max™ Daily potenspiller burger en specialdesignet formel af blandt andet zink, magnesium, D3- og B6-vitamin. Formularen er er dog ikke kun udviklet for at give hårdere rejsning, men også rejsning af længere varighed og med større sexlyst.

Der er igen tale om et potensmiddel, som er baseret på 100% naturlige ingredienser, udvalgt for at give støtte til de mandlige kønshormoner. Iblandt de mange veludvalgte ingredienser findes der blandt andet L-cystein, som giver energi og støtte til at præstere under samlejet – og desuden højner sædkvaliteten. Der er også B6-vitamin at finde i potenspillen, da vitaminet bidrager til en normal funktion af nervesystem, psykologiske funktioner og dertil kan reducere træthed. Pillen indeholder desuden mineralet zink, som kroppen blandt andet bruger til at bibeholde et normalt niveau af det mandlige kønshormon.

Sådan bruges det

Gold Max™ Daily Potenspiller bør tages morgen og aften over en længere periode, hvis du ønsker at opnå den bedste effekt. Pakken kommer med 60 piller og holder derfor en måned ud. Du kan blot skylle dem ned med et glas vand.

Ingredienserne absorberes hurtigt i kroppen og har ingen kendte bivirkninger. Dog anbefales det altid, at du undersøger indholdet, hvis du lider af allergier.

Vimax kapsler til mandlig virilitet

Potenspiller til mænd – med naturens egne potensmidler - Vimax Kapsler til mandlig virilitet
PRISER FRA
 

 

369,-

 

Vimax kapsler er et 100% naturligt produkt, som hjælper mænd med et boost til præstation, størrelse og tilfredshed i soveværelset.

Produktet indeholder 9 særligt udvalgte ingredienser, som dækker det mandlige behov – uden at give bivirkninger. Det er blandt andet panax ginseng, ginkgo biloba og cayennepeber, som er at finde i pillerne. Panax ginseng er en velkendt ’hjælper’ for mange mænd, da den bidrager positivt til niveauet af mandligt kønshormon og sikrer energi. Ginkgo biloba er kendt fra laboratorieforsøg, som bekræfter dens evne til at forbedrer blodcirkulationen. Det gør den ved at åbne for blodårerne og ved at give et bedre blodcirkulation. Det er naturligvis vigtigt for rejsningen, at penissens svulmelegemer fyldes. Vimax kapslerne indeholder også cayennepeber, som kan give bedre præstation og stimulere ophidselsen hos manden.

Sådan bruges det

Vimax kapsler skal blot tages en gang dagligt. Pillen kan tages efter ethvert hovedmåltid sammen med et glas vand, men du kan også time dit indtag, hvis du forventer selskab i sovekammeret. Er det tilfældet, så prøv så vidt muligt at tilrettelægge dit indtag af pillen til ca. 30 minutter før forventet nærvær.

Pillen er til mænd over 18 år, den har ingen kendte bivirkninger og er baseret på naturlige urter. Du bør dog altid undersøge ingredienserne, hvis du lider af nogen form for allergier.   

Viaman Viper Pro Potenspiller

Potenspiller til mænd – med naturens egne potensmidler - Viaman Viper Pro Potenspiller
PRISER FRA
 

 

279,-

 

Viaman Viper Pro potenspiller er ligeledes en naturlig potenspille til mænd, som ønsker en effektiv løsning til deres rejsningsproblemer.

Viaman Viper-konceptet er bygget på tanken om at forsyne manden med mere kraft og energi for at give et ekstra boost til præstationerne i soveværelset. For at kunne gøre dette, har Viaman set nøje på de behov, der skal være opfyldt for at manden kan yde sit bedste. På den baggrund er pillen udstyret med naturlige mikronæringsstoffer og tilskud, som skal give manden en imponerende libido.

Viaman Viper Pro potenspiller til mænd indeholder blandt andet koffein, selen og zink. Koffein er vigtig for energiniveauet og har en påvist effekt på fysisk og mental præstation. Selen er et mineral, vi ofte ikke får nok af i vores kost. Det er godt for at bevare et sundt immunsystem og bidrager til en normal sædproduktion. Zink hjælper med at bibeholde et normalt mandligt kønshormonsniveau og fertilitetsniveau.

Sådan bruges det

Viaman Viper Pro er meget nem at bruge. Pillen er udviklet til mænd over 18 år, og du skal blot tage én pille ca. 30-40 minutter før samlejet. Hernæst bliver du klar til at imponere.

NB! Som altid anbefaler vi, at du undersøger ingredienslisten, hvis du lider af nogle allergier.

Relateret artikel: Test din sædkvalitet derhjemme med en sædkvalitetstest

Ofte stillede spørgsmål til potenspiller til mænd

Kan potenspiller fås i håndkøb?

Ja. Der findes et større udvalg af potenspiller, som kan fås i håndkøb. Særligt online er der mange butikker, som sælger potenspiller med naturlige ingredienser. Det betyder, at du får pakken tilsendt diskret – og desuden slipper for at skulle bestille konsultationstid hos din læge og have en givetvis ubehagelig samtale.

Hvilken potenspiller er bedst?

Det er svært at sige, hvilken potenspille, som er bedst. Nogle potenspiller er designet med forskellige formål, hvor nogle piller indtages umiddelbart før samlejet, mens andre indtages dagligt for en mere permanent virkningsfuld effekt, hvor sexlyst og rejsning forbedres over tid.

Hvad er naturens potenspiller?

Naturen har ikke én decideret potenspille, men mange urter, mineraler og vitaminer, der tilsammen kan have en stor effekt på mandens rejsning, sexlyst og sædproduktion.
Mange potenspiller indeholder panax ginseng, zink, selen, B-vitaminer, koffein m.m. Kombinationen afhænger af den enkelte potenspille og dens specifikke måde at virke på.

Er det ulovligt at sælge potenspiller?

Nej, det er ganske lovligt at forhandle potenspiller til mænd, så længe indholdet er godkendt til distribution i EU.

Bemærk dog, at nogle piller er receptpligtige, og at der desuden eksisterer et marked for ulovlige potenspiller. Vi henviser selvfølgelig kun til legitime udbydere, der producerer med udelukkende naturlige ingredienser – uden bivirkninger.

Skriv en kommentar