Om os - helsebladet header

Hej med dig, her er lidt om holdet og værdierne bag Helsebladet.dk

Naturen i os, og os i naturen – det er udgangspunktet for denne side. Vi er en lille gruppe der brænder for helse, natur, sind og krop, og vi ønsker at dele vores passion med jer.

Denne side er tænkt som inspiration og deling af gode, sunde informationer, ideer, viden og interesse. Freja er den der skriver de fleste artikler på siden. Vi deler links til steder hvor du kan finde nogle af de produkter, som vi selv finder gode og gavnlige.

Du er selvfølgelig velkommen til at dele vores artikler. Bruger du uddrag fra vores artikler, ser vi gerne, at du krediterer os.

Har du nogle emner du godt kunne tænke dig, at vi skrev om, er du meget velkommen til at skrive en forespørgsel. Så ser vi på det.

Generelt vil vi gerne være i kontakt med vores læsere, så hold dig ikke tilbage.

God fornøjelse og pas godt på dig selv og naturen, kærlig hilsen Helsebladet

Teamet på Helsebladet

Freja

Om os - freja solberg helsebladet

Freja har gennem de sidste 15 år interesseret sig for helse og natur og finder det nu passende at dele hendes viden. Artiklerne skal ses som inspiration og vidensdeling. Du er altid velkommen til at skrive en kommentar eller hilsen til os. Er det knyttet til en særlig artikel, kan du tilføje din kommentar i kommentarboksen nederst i artiklen.

Seneste indlæg af Freja:

Mads

Om os - Mads helsebladet

Mads er en aktiv mand med smag for særligt styrke- og konditionstræning. Han lever et overvejende sundt liv uden at være fanatisk. Filosofien er, at et godt liv leves i balance med både plads til at passe kroppen og sindet – samt nyde verdenens mange goder.

Seneste indlæg af Mads:

Disclaimer:

Vi forsøger at favne bredt og skrive artikler om det der rør sig på helsefronten. Samtidig er det også vigtigt for os, ikke kun at skrive om de populære trends, men grave og finde de lidt mere glemte og oversete, men gode, gamle og gedigne helseråd og viden frem.

Udvalget af artikler vil også bære præg af hvad vi personligt finder spændende og brugbart.

De oplysninger, råd og viden du finder her på siden, må aldrig stå i vejen for at du opsøger en læge, såfremt du har symptomer på sygdom. Denne side er tænkt som en hyggelig vidensdeling, men ingen af os er læger eller sundheds fagligt uddannet, og vi ville altid selv opsøge en læge ved tegn på sygdom. Læs vores dislaimer her.

Rekalme disclaimer:

Helsebladet er en del af Move Marketing Co., Ltd. og er reklamefinansieret via reklamelinks til forskellige partnere.

Vi støtter:

Om os - ingenCO2 helsebladet
Et sundt arbejdsmiljø